In rochie sau in pantaloni, cum ii sta mai bine unei femei ?

In urma cu ceva ani, mai toate domnitele purtau preponderant rochii. In zilele noastre lucrurile s-au inversat. Pantalonul e cel mai uzitat, chiar daca de multe ori nu e potrivit. Iar dincolo de ,, potrivit” nu prea e elegent, rapeste din ceea ce se vrea a fi farmecul feminin. Plus ca pentru multi barbati faptul ca o femeie poarta pantaloni mai poate insemna si ,, am uitat sa ma epilez „. Nu stiu daca epilatul este problema, cert e ca barbatii prefera cam zero pilozitate cu exceptia zonei capului. Si cum la capitolul imaginatie stam bine, in mintea noastra pantalonul pe o femeie de cele mai multe ori ascunde ceva.

Spune-mi cate rochii ai in dulap ca sa iti spun cat de eleganta esti .

Pe vremuri nu era o problema ca o rochie sa fie purtata mai des, azi insa se pare ca o rochie luata de mai multe ori devine un handicap care apasa foarte greu pe umerii doamnelor si domnisoarelor. Daca in trecut, in era rock roll-ului domnitele isi luau trei, maxim cinci rochii baby doll pe an (e vorba de o medie), sigur mai existau si exceptii, astazi numarul de rochii cumparate anual de o femeie este mult mai mare, insa cu toate acestea nu sunt asa de purtate.

Nu spun ca pantalonul nu ar fi elegant, insa niciodata nu va fi peste o rochie. Iar daca mai toate femeile se chinuie zilnic sa arate bine, elegant, nu inteleg de ce se imbraca atat de rar intr-o rochie. Iar atunci cand sunt obligate sa isi ia rochie unele uita de cum se poarta si ce rochie li se potriveste.
Probabil cauzele renuntarii la rochie sunt multiple, la un pantalon merge si un adidas, sau un baschet, e mai comod, fara tocuri, etc. Dar si rezultatul e catastrofal, azi nu vrem o rochie baby doll din comoditate…Maine nu mai incapem in ea, ne sta foarte prost. Si asa ajungem ca 80% din femei sa se imbrace la fel ca si barbatii. Culorile ce ne mai deosebesc hainele pentru femei de cele pentru barbati. Probabil in viitor vom avea tot mai multe haine unisex ­čÖé . Mai putin rochiile care vor fi exclusive pentru doamnele care se vor elegante.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.