Ian McKellen, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei

Legendarul actor britanic Ian McKellen, în vârstă de 83 de ani, i-a surprins pe spectatorii care au asistat la prezentarea celei mai recente colecţii vestimentare a casei S.S. Daley pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 în momentul în care a deschis această defilare, organizată duminică seară în cadrul Săptămânii Modei de la Londra, şi a recitat fragmente din poezia „The Coming of Arthur” scrisă de Alfred Lord Tennyson, informează site-ul revistei People.

Starul britanic a urcat pe podiumul de defilare purtând o ţinută care a respectat tematica nautică a acestei colecţii: şapcă de marinar, pantaloni şi o eşarfă albastre, precum şi o jachetă într-o nuanţă mai închisă de albastru, pe care era imprimat un desen ce prezenta un nud masculin.

Creatorul colecţiei, Steven Stokey-Daley, câştigătorul premiului LVMH din 2022, este un designer în plină ascensiune şi este cunoscut pentru faptul că încorporează adeseori elemente teatrale în creaţiile sale vestimentare. Potrivit revistei Vogue, Ian McKellen este însă persoana care l-a abordat pe tânărul designer pentru a-i propune ideea ca el să deschidă prezentarea de modă.

„Nu poţi să-l refuzi pe Sir Ian McKellen”, a declarat Steven Stokey-Daley, referindu-se la propunerea surprinzătoare primită din partea starului trilogiei „Stăpânul inelelor”. „Sincer să fiu, nu-mi venea să cred”, a adăugat el.

Pe lângă Ian McKellen, printre fanii celebri ai tânărului designer britanic se află şi cântăreţul Harry Styles, care a purtat o ţinută vestimentară creată de acesta la gala Brit Awards 2023, organizată la începutul acestei luni.

Actorul Ian McKellen a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii în 1991 pentru servicii deosebite aduse artelor dramatice. Starul britanic a câştigat în cariera sa de peste şase decenii numeroase trofee şi distincţii, inclusiv un premiu Tony, un Glob de Aur şi şase premii Laurence Olivier.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.