zambesc.com RSS Feed

Huse originale pentru Samsung Galaxy J6

Noul model de Samsung Galaxy J6, i-a pus pe toti pasionatii brand-ului Samsung, sa caute huse de protectie pentru acest telefon.

Din fericire, eu stiu deja locul ideal de unde pot achizitiona accesorii originale pentru telefon. Site-ul BrandGSM, este un magazin online, specialziat in comercializrea accesoriilor de telefon precum, folii de protectie pentru display, huse de protectie, carcase, cabluri si multe alte accesorii folositore pentru intretinerea gadget-ului.

Si de data aceasta, BrandGSM s-a pregatit cu o gama compelta de huse Samsung Galaxy J6 si carcase, pentru a face fata cererii din partea clientilor.

Fiind produse originale de cea ma buna calitate, magazinul si-a castigat reputatia ca fiind unul de baza pentru cei care schimba des telefoanele sau gadeget-urile smart.

In categoria lor, de huse Samsung Galaxy J6, am gasit exact produsele de care aveam nevoie si am comandat modelul de husa Procell Silicon Silky albastru inchis. Aceasta husa este destul de simpla si la obiect, insa detine caracteristici foarte bune de protectie si asta m-a determinat sa o cumpar.

Husa este fabricata din TPU, silicon flexibil, care se muleaza foarte usor pe telefon pentru a fi montat, dar in aceealasi timp formeaza o bariera perfecta impotriva cazaturilor si a zgarieturilor.

Aceasta husa este foarte fina la atingere si ofera o senzatie placuta utilizatorului atunci cand o foloseste.

De asemenea, pentru aceasta husa se recomanda folosirea unei folii de protectie pentru display, deoarece, in aceasta combinatie, este mult mai eficienta. Am comandat si o folie cu husa, deoarece mi-am dorit o protectie totala a telefonului.

Sunt foarte multumit de produsul primit de la magazinul BrandGSM, deoarece nu a trebuit sa cheltui foarte multi bani pentru a-mi cumpara o husa de protectie de calitate. Serviciul de livrare din partea magazinului BrandGSM a fost foarte rapid, iar eu am intrat in posesia husei la doua zile de cand am plasat comanda. Cu siguranta, nu este ultima data cand voi comanda de la BrandGSM, avand in vedere calitatea produselor si a serviciilor. Site-ul detine o gama foarte mare de accesorii, pentru mai multe brand-uri de telefoane cunsocute in Romania.

BrandGSM este magazinul care iti ofera sansa de a-ti face upgrade la telefonul tau, de fiecare data cand le vizitezi site-ul, acestia avand in vanzare sute de produse dedicate brand-urilor Samsung, iPhone, Nokia, Huawei si multe altele. Este imposibil, pentru un client nou, sa nu gaseasca macar un produs care sa ii palca, deoarece BrandGSM detine multe produse pe care, in alte magazine, nu le-ai gasi.

Recomand husa de protectie pentru orice telefon, deoarece, cu ajutorul acesteia, utilizatorul se va putea bucura mai mult timp de gaget-ul sau pastrandu-l aproape ca nou.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 17 octombrie, 2018

    Este minunat ,ne bucuram nespus ,chiar ne gandeam ca nu avem husa sa il pastram intact ,fara sa se zgarie , sa se murdareasca. Fara protectie ajunge ponosit in doua luni . Si nu vrem asta . Cu mult respect .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*