Hotel Briston Otopeni super clasa, impecabil

Dupa 7 nopti de cazare la Briston Hotel Otopeni, as putea spune fara sa gresesc ca e unul dintre cele mai bune hoteluri din Bucuresti. Nu e vorba de reclama sau altceva ci pur si simplu o constatare. Avand in vedere ca am cel putin o delegatie pe luna in zona Bucuresti, cred eu ca sunt oarecum ,,indreptatit” sa trag concluzii. Cu alte cuvinte am vazut destul de multe hoteluri de patru stele din Bucuresti, dar nici unul nu se ridica la nivelul Briston Otopeni.

Si acesta nu din perspectiva camerelor, decoratiunilor sau altor elemente care definesc un astfel de spatiu. Hotel Briston m-a castigat de client din trei motive :

Angajatii de nota 10, inclusiv directorul sau mai ales directorul. A fost singurul hotel in care daca s-a gresit ceva, ma refer la lucruri minore, s-a incurcat o farfurie sau ceva, directorul in urma angajatului venea sa isi ceara scuze si sa recompenseze cumva clientul. Iar aceasta nu era singura cale de comunicare si ,, recompensa”, ori de cate ori era posibil directorul se implica ca totul sa fie bine iar clientii sa se simta perfect.

Un alt motiv care m-a facut sa diferentiez acest hotel de alte hoteluri a fost baia. Mai exact dusul, este printre putinele locatii unde puteai sa faci un dus fara sa nu balteasca apa. Instalatia functiona foarte bine, acel sifon nu se infunda niciodata. Imi aduc aminte de o locatie ceva mai centrala din Bucuresti, unde trebuia sa astept si 30 – 40 de minute sa se scurga apa, de iti venea sa iti contractezi instalator sa vina la desfundat tevile :). Pare o problema minora, insa e foarte importanta atunci cand stai cateva nopti la rand intr-un hotel.

Al treilea motiv pentru care voi reveni la Hotel Briston: meniul foarte variat. Mai toate hotelurile au acelasi fel la micul dejun, aceleasi mancaruri care se repeta la infinit. Ideea e ca in 7 zile te cam saturi. La Briston insa lucrurile au stat total diferit. Bufetul suedez era extrem de variat si de aprovizionat. Bucataria per ansamblu una de masterchef, gust si prezentare de inalta clasa.

Cheia succesului e sigur persoana care conduce locatia. Impreuna cu colegii am pus si un pariu intr-o seara, am incercat sa ghicim din ce tara este directorul de la Briston. Lista noastra era ceva in genul : neamt, olandez, englez, italian. In final l-am intrebat de unde este, accentul nu era prea ,, clar ” pentru noi. Iar raspunsul ne-a lasat masca pe toti. Directorul de la Briston e din Iasi, dar a locuit in America, Olanda si multe alte tari.

Pana la urma se poate si in Romania, si se poate chiar foarte bine. Iar de cele mai multe ori nu coasta mult, ba chiar aproape deloc. Sa zambesti, sa saluti si sa fi politicos nu tine de bani, ci de educatie.

One comment

  1. Minunat! Este din Iasi dar a locuit in tari precum America si Olanda. M-as bucura daca mai multi dintre compatriotii nostri s-ar intoarce in tara si ar pune in practica lucrurile pe care le-au invatat in tarile unde au locuit. Poate asa am reusi sa schimbam mai multe in bine 🙂 .
    Aceeasi atitudine am intalnit-o la pensiunea MayaHouse din Predeal. Recomand!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.