Hipnoza

Nu am fost hipnotizat, sau cel putin nu stiu eu sa fie asa. Insa daca stau sa ma gandesc bine hipnoza poate fi cheia tuturor problemelor de pe acest pamant. Si nu e vorba de cuvinte aruncate in vant, am si exemple serioase:

Cum putem recupera tezaurul de la rusi ?..Singura solutie sa il hipnotizam pe Putin, poate daca o facem cum trebuie ne da si ceva dobanda.

Cum putem scapa de vize pentru SUA ?..Tot prin hipnoza.

Pensionarii fac miting pentru ca vor pensii mai mari, o scurta hipnoza si s-a rezolvat, vor pleca fericiti acasa, ba chiar vor dansa pinguinul..pardon acestia sunt profesorii…hipnoza chiar functioneaza

Cu ajutorul hipnozei se poat rezolva toate, incepand de la cursul valutar si pana la castigarea campionatului mondial de fotbal. Doar sa stim pe cine sa hipnotizam, eu recomand sa mergem tot pe mana olandezilor….sigur vor mai juca pentru noi.

Deci problemele cotidiene pot fi un fleac daca aplicam metoda cu hipnoza, adica ai intarziat acasa nemotivat, o scurta hipnoza si s-a rezolvat. Dar atentie, cu hipnoza trebuie actionat inainte de-a fi nevoit sa parezi cu nasul lovitura de tigaie din partea nevestei.

Lasand gluma la o parte hipnoza chiar functioneaza, evident nu in cazurile enumerate de mine mai sus. Am o cunostinta care a experimentat aceasta stiinta, in acest moment este actrita, una chiar cunoscuta. In perioada studentiei, poate din curiozitate sau plictiseala a ajuns sa cunoasca pe cineva care a indrumat-o in acest domeniu.

Din spusele ei hipnoza poate fi accesibila oricui doreste si se dedica acestui domeniu, nu este necesar sa ai o pregatire superioara in domeniu pentru a beneficia de ea, totul se gaseste in tine, trebuie doar sa o descoperi.

Mi-am adus aminte de acest subiect deoarece am dat pe net peste HipnozaComplementara.ro, site care abordeaza destul de profund si profesionist in acelasi timp acest subiect. Daca te pasioneaza iti recomand sa il vizitezi, astfel hipnoza complementara nu va mai fi o taina pentru tine.

Pentru multi dintre noi hipnoza inseamna o transa in care subiectul povesteste ceva, in realitate lucrurile stau total diferit. Iar hipnoza de foarte multe ori este solutia perfecta in diverse probleme care par fara iesire.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.