Gustul de altadata

De ceva vreme avem cateva campanii publicitare care ne imbie sa cumparam un produs pentru ca acesta are gustul de altadata. Personal nu pot spune ca stiu ce gust aveau altadata toate produsele de pe piata. Dar exista cateva care pe vremea copilariei mele aveau alt gust. Asa ca la indemnul reclamei, am incercat si eu gustul de altadata. Si am inceput cu un sirop, inghetata, ciocolata…toate imi promiteau de pe ambalaj sau din spotul lor tv ca voi simti gustul de altadata.

Dupa prima tura de incercari, nimic..nimic de altadata, gustul de altadata nu se regasea in niciunul din produse. Am zis ca poate am eu o problema, am mai incercat si altadata, tot nimic. Produsele nu prea au gust, de gustul de altadata nici nu poate fi vorba. Mi-am spus ca asta e, mi-am pierdut simtul olfactiv, nu imi mai functioneaza papilele gustative…adica eu sunt de vina, produsele sunt la fel ca in trecut. Eram convins de acest lucru pana ieri. Intamplarea face ca ieri sa fiu undeva in afara orasului Timisoara.

Mergand cu masina pe un drum marginit de meri, ai caror fructe erau inca verzi, adica asa cum imi placeau mie in copilarie, nu am rezistat, am oprit masina si am rupt cateva mere…surpriza merele aveau gustul de altadata. Mi-am cerut scuze fata de papilele mele gustative….:)

Deci ceea ce am simtit pana acum a fost corect, nu imi ramane decat sa trag o singura concluzie, produsele care se prezinta ca avand gustul de altadata nu au legatura cu gustul de altadata.

One comment

  1. Adevarul este ca anul asta am mancat destul de multe corcoduse, mere verzi, caise sau prune din alea verzi, totul a fost la fel ca atunci cand eram copil!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.