zambesc.com RSS Feed

Gheorghe Copos a castigat astazi cel mai mare premiu din Istoria Loteriei Romane

Fostul actionar al clubului Rapid a castigat astazi la loto. Culmea norocului, Copos nu a cumparat bilet la loto. Sa castigi la loto fara sa joci pare imposibil si totusi se poate. Tragerea loto de astazi a fost efectuata de un judecator, iar domnul Copos a primit un ,, cec ” imens pe care scrie libertate. Cu alte cuvinte Gheorghe Copos a fost achitat in dosarul loteria II. Pare imposibil si totusi se mai spala unii pe durata unui proces, iar pe la final ies sfinti.

Nu doresc rau nimanui, dar parca era vorba sa fie pedepsiti cei care fura. Sau poate judecatorul a vrut sa intrerupa activitatea literara a domnului Copos, nu de alta dar exista riscul ca Stefan Cel Mare sa fie transformat in Harry Potter. Plus, asa mai menajam cititorul roman, mai facem economie de hartie. Pana la urma e mai avantajos cu domnul Copos in libertate, ca la Poarta Alba intretinerea o platim noi. Era interesant sa recuperam prejudiciile, dar inca nu avem echipa, trebuie facute transferuri.

Momentan doar alergam, un pic fara sens daca nu reusim sa dam si gol in conturile infractorilor.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*