Foisor, gradina din lemn

Mi s-a pus pata sa imi iau un foisor de gradina, asta probabil si din cauza faptului ca vremea urata nu se mai termina. Iar primavara ne face oarece figuri, ba vine, ba pleaca. Iar atunci cand va veni vremea buna sa fiu pregatit :). Din ce exista la magazinele de profil nu m-a dat nimic pe spate, toate arata ok de la distanta, dar in realitate par mai degraba niste rebuturi. Lemn subtire cu multe noduri, arata ca un proiect nereusit al unui scolar. Iar in ce priveste preturile fara numar si fara mila :)… Pe internet am gasit ceva insa producatorii/vanzatorii sunt departe, transportul creste prea mult pretul. In plus nu am garantia ca ceea ce vad in poza va fi si ceea ce va ajunge la mine. Pana in prezent in Timisoara nu am gasit o firma specializata in executarea de foisoare, mobilier de gradina, etc.

Anul trecut am trecut pragul unei tamplarii din Timisoara, inarmat cu poze si un plan. Toate bune si frumoase, ei incantati de ce urma sa faca, pentru portofoliu, etc. Eu la fel ca in sfarsit am gasit o cale de rezolvare a problemei. Cand sa vorbim de pret…oferta lor aproape dubla fata de pretul aceluiasi produs la o firma din Bucuresti. In concluzie daca vrei un foisor de gradina si esti de prin Timisoara e aproape imposibil sa gasesti ceva frumos si la un pret ok.

Am gasit cateva modele de foisoare pe facebook ( pozele de mai sus ), mai toata ,, lista” de selectii e foarte interesanta. Ar fi si mai ok daca lemnul ar fi imbinat si nu prins in acele suruburi metalice, sau macar sa fie mascate…. Adica daca e sa mergem pe rustic, pai atunci sa mergem pana la capat. Sunt sigur ca pentru cineva priceput/pasionat ar fi simplu de reprodus oricare din modelele de mai sus. Cu alte cuvinte o afacere foarte buna, fara prea mari riscuri, se poate lucra exclusiv la comanda. Timisoara poate fi spatiul perfect pentru o astfel de afacere, concurenta e aproape inexistenta, iar eu as asigura prima comanda :).

4 comments

  1. Raducu @

    Cel mai indicat ar fi sa mergi la o firma cu imaginea, ceri sa vezi un portofoliu si daca au lucruri ok te intelegi pentru lucrarea. Problema e sa iti faca ambele lucrari, adica cuptorul si partea de foisor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.