zambesc.com RSS Feed

Exista un post tv mai tare decat AXN ?

Cand ma uitam eu la tv, acum multi ani, cel mai tare post tv era HBO. Acolo vedeai cele mai noi filme. Si cele mai interesante.
Apoi, nu prea mai m-am uitat la tv. Deci am cam ramas in urma cu informatiile. Care e mai bun, unde sunt filmele cele mai noi, care au cele mai putine momente publicitare, etc..
Recent insa am descoperit AXN.

Mai mult intamplator, pentru ca nici acum nu ma uit la tv. Dar am descoperit ca la AXN au o multie de seriale noi. LOST, Criminal Minds, etc…
Adica nu la mult timp dupa ce apar in SUA, sunt difuzate si la noi. Nu ca inainte cand asteptai 7-8 ani sa se difuzeze si la noi un anumit serial.
Asa ca intrebarea mea era, HBO mai e la fel de „tare”? Sau AXN detine suprematia.
Mai mult asa, de curiozitate.

, , ,
8 Comentarii
 1. Mihaela :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  Da HBO-ul ,dupa parerea mea, este la fel de tare pentru ca sunt difuzate filme destul de noi dupa cateva luni dupa ce au aparut in cinematografe si in plus in timpul filmului nu exsista niciun moment publicitar. happy

 2. Mihaela :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  Exista* blushing

 3. Swat :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  Hai mai Andrei, tot o pornoasa e mai misto tongue

 4. th :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  ambele posturi tv sunt detinute de sony pictures doar ca axn a inceput sa bage si reclame. inainte nu bagau totusi cred ca axn e mai interesant pt ca e divizat: axn sci-fi, axn crime, si axn simplu iar hbo e tot la un loc. dar hbo repeta filmele.

 5. laborator :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  Eu cred ca HBO Comedy e mai tare. Are multe seriale de comedie, inclusiv Modern Family!

 6. Alin :

  A zis pe data de 28 mai, 2010

  Am observat si eu ca AXN a incaput sa bage seriale noi.

 7. Diana :

  A zis pe data de 29 mai, 2010

  Nu cred… daca nu e nimic interesant de vazut la TV, pe AXN sigur e ceva.

 8. atlanticus :

  A zis pe data de 30 mai, 2010

  HBO Comedy
  Ieri am ridicat de la RDS (pe baza de cerere) receptorul Humax cu ajutorul caruia se prind cca 100 de programe printre care si HBO Comedy , Star Comedy etc


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*