Stie cineva ce s-a intamplat cu Criminal Minds, sezonul 6 – episodul 10 ?

Saptamana trecuta trebuia sa fie un nou episod din Criminal Minds: mai exact episodul 10 din sezonul 6. Trebuia, pentru ca nu a fost nici un episod nou. Cum a picat pe 24 noiembrie m-am gandit ca nu l-au dat atunci datorita faptului ca in acea zi este sarbatoare la americani: Thanksgiving Day.

Care era treaba cu drpoenaru.ro

Daca mergeti acum pe site, la drpoenaru.ro o sa descoperiti atat castigatoarea marelui premiu cat si motivul pentru care a fost creat site-ul: pentru reclama. Publicitate la un nou serial romanesc, lansant de HBO.

Exista un post tv mai tare decat AXN ?

Cand ma uitam eu la tv, acum multi ani, cel mai tare post tv era HBO. Acolo vedeai cele mai noi filme. Si cele mai interesante. Apoi, nu prea mai m-am uitat la tv. Deci am cam ramas in urma cu informatiile. Care e mai bun, unde sunt filmele cele mai noi, care au cele mai putine momente publicitare, etc.. Recent insa am descoperit AXN.

Vine politia

Cred ca aseara a inceputul noul serial de la ProTv, Vine politia. Cel putin asta am auzit la cativa copii discutand in fata blocului. Oricum, nu am de gand sa ma uit la asa ceva. Din ce am vazut pe la promo, e o alta copie nereusita cu actiune si personaje prea fantastice pentru Romania.

3rd Rock From The Sun

Dupa Seinfeld, Mash si Married with Children acum a venit randul sa ma uit la 3rd Rock From The Sun. 6 sezoane, 20 si ceva de giga, o sa am la ce sa ma uit pentru un timp. Am mai vazut o parte din episoade cand erau la televizor, insa e mult mai bine sa le vezi fara reclame, in ordine si fara frica ca pierzi vreunul. 😉