Exclusiv, senzational – O noua dovada in cazul Pomohaci

Butonand televizorul am dat si eu de cateva ori peste cazul Pomohaci. Nu e un subiect de interes pentru mine. Insa nu am putut sa remarc cat de incuiati sunt unii si cat profita altii de pe urma celor tampi. Revenind la dovada pe care am descoperit-o eu, si care este dezvaluita acum in direct si in reluare, senzational si alte cele…Domnul Pomohaci mai in toate imaginile apare cu berbeci, da doar cu berbeci, fara oite, fara caprite. Exclusiv berbeci, si nu orice berbeci, unii tineri, in vana, cu lana buna. Asta nu poate decat sa confirme ce ii place acestuia. Evident nu e o dovada ca acesta a si muls berbecii, dar cum spune si vorba romaneasca; ,, fara foc nu iese fum”.

Deci pentru Antena1 in exclusivitate, un nou subiect; ”De ce apar exclusiv berbecii alaturi de Pomohaci ”?

Revenind la lucruri mai serioase, treaba cam miroase. Probabil intr-o alta societate Pomohaci era de mult raspopit si luat la bani marunti pentru casele fara numar. Dar la noi se poate, nu e singurul colectionar de case si nici singurul iubitor de berbeci cu sutana.

2 comments

  1. Sunt de acord cu Pop, dar numai in anumite privinte. Fiecare cu alegerile lui. Si sunt de acord ca preotii trebuie sa fie asa cum le-o cer perceptele meseriei. Sunt inca nelamurit pentru ce a fost caterisit: pentru sodomie sau pentru corupere de minori. De cespun asta? Pentruca eu cunosc un preot care a fost prins la nevasta altuia, dar n-a fost caterisit. Se numeste asta cumva, ca pacat ma refer? Sau acesta nu e pacat? Sau e pacatul mai mic, deoarece a fost prin fata, nu prin dos? Dar de unde stim ca nu a fost si prin dos? Sau pedeapsa depinde si de largimea gaurilor folosite?

  2. Nu putem compara coruperea de minori cu ceva consfintit…Pana la urma e nerelevant ce orificiu pe cine atrage.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.