Englezii au inventat cusca pentru betivi

Nu e vorba de vreun moft, cusca pentru betivi a devenit o necesitate in Anglia. Sistemul medical englezesc a clacat in fata betivanilor, mai ales in perioada sarbatorilor. Cand cu mic cu mare, barbati, pustani dar si doamne, domnisoare respectabile o iau rau pe ulei. Cu alte cuvinte poporul englez se imbata pana nu mai stie de el. Iar cum manifestarile celor turmentati nu sunt tocmai relaxante pentru cei din jur, autoritatile au gasit solutia unei custi speciale. Practic turmentati de serviciu sunt bagati la cotet, unde au libertate deplina, pot sa faca ce vor, ba chiar sa doarma.

Sistemul este implementat deja in cateva orase si functioneaza cu success. Daca cumva ajungeti in Anglia si stati prost cu banii, nu aveti unde dormi, eu zic sa va apucati de baut. Sigur o sa va cazeze gratuit la cusca, cu tot confortul si gratis. Nu m-ar mira sa apara agentii de turism care sa organizeze excursii in Anglia cu cazare la cusca betivului. Ca doar sigur ar iesi la super oferta.

2 comments

  1. Bre om bun, eu pricep ca poporul roman si dac nici nu cunoaste adica ce-i aia dormitul in sant si deci na, rade ciob de oala sparta ca asa-s englezii betivani ai dracu’, ieste. Da’ totusi ai vazut tu de-i zici „cusca”? Ca-i practic loc sa-si doarma prostul betia macar sa nu dea si mai mult de lucru altora, atata tot.

  2. Prezentarea de prin presa vorbeste de ,, cusca”. Cat priveste urmasii lu’ Shakespeare…parca totusi ne intrec in ale licorilor bahice. Acum daca e sa punem suta de daci care au luat bac-ul cu suta de londonezi de acelas nivel. Iar daca e sa ne referim la sex-ul frumos, pai purtatoarele noastre de ii nici nu se apropie de ,, calificare”….suntem ca si echipa de fotbal.. pe dinafara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.