Echipamente de calitate pentru bucatarii

Cuvantul calitate e tot mai des intalnit cand vine vorba de achizitia unui produs. Si aceasta indiferent de cine cumpara sau ce cumpara. Pana si la achizitia unei perne clientul vrea una de calitate si aceasta pe buna dreptate. Sintagma suntem saraci sa cumparam de doua ori un produs e mai de actualitate ca niciodata.Si aceasta pentru ca avem o groaza de produse pe piata care nu corespund din niciun punct de vedere.

De curand, adica in urma cu circa doua luni o cunostinta a facut o investitie in zona HoReCa. Adica cumparaturi si alte cele pentru o bucatarie care se voia profesionala. Insa cum se dorea si ieftin, aproape totul trebuie schimbat. Aceasta pentru ca unele nu corespund la un control din punct de vedere sanitar, iar altele nu prea mai functioneaza. In concluzie daca vrei ceva serios cauta produse profesionale. Pana la urma situatia s-a rezolvat , mai toate produsele au fost inlocuite. S-au gasit produsele de calitate care se cautau la SDS Group. Si aceasta dupa cateva cautari si ,, suflat in iaurt”. Daca esti in cautarea de cele mai bune echipamente pentru bucatarii, SDS Group poate fi solutia. Indiferent daca ai nevoie de o bucatarie performanta cu aparatura de calitate, sau doar o masina de spalat vase profesionala. Ceea ce mi se pare extraordinar, nu au produse de la un singur producator, ci de la mai multi, dar nu orice, toate echipamentele poarta semnatura doar a unor branduri consacrate in domeniu.

Un alt aspect foarte important cand alegem un furnizor de echipamente pentru HoReCa este vechimea acestuia pe piata. Pana la urma vechimea pe piata vorbeste de seriozitatea unei firme. Faptul ca cineva a rezistat pe piata de prin 1995 spune foarte multe. De aici si concluzia ca nu poti gresi daca alegi sa lucrezi cu cei de la SDS Group .

E un capitol al unui afaceri care nu permite experimente cu necunoscuti. Daca vrei sa incepi cu dreptul este important sa ti cont cu cine lucrezi. Cat priveste furnizorii care nu sunt ok, nici nu merita pomeniti, aceasta pentru ca probabil si-au si schimbat deja profilul. Inca mai sunt unii care astazi fac biscuiti, iar maine rulmenti pentru ca prima afacere nu merge.

One comment

  1. II cunosc pe baietii astia, am luat si eu echipamente de la iei si am fost foarte multumit. Sunt foarte seriosi, m-au ajutat cu sfaturi. Recomand cu caldura

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.