Dinamica societatilor si firmelor mari

Societatile si firmele mari sunt constituite pe baza relatiilor de afaceri si de munca. La un moment dat, mai multi oameni care au aceleasi pasiuni si considera ca isi pot castiga existenta din acestea, imbinand placutul cu utilul, apeleaza la Fabrica-de-Firme.ro care este alaturi de orice intreprinzator de la inceput.

De pilda este suficient ca o fata sa fie talentata la design vestimentar si prietenii ei sa o incurajeze si asa pot oricand sa deschida o firma de producere-comercializare imbracaminte originala 100%. Da, se pot produce rochii, bluze si fuste la comanda ca purtatoarea sa fie sigura ca hainele ei sunt unicat, chiar daca plateste mai mult pentru ele!

Fabrica-de-firme.ro consiliaza asociatii de la inceput si se ocupa cu obtinerea autorizatiilor pentru intrarea in legalitate.

Dar relatiile umane sunt in continua schimbare, fiindca si interesele oamenilor se schimba. Unii dintre asociati ajung la concluzia ca trebuie sa lucreze pe cont propriu si atunci solicita cesiune pentru a lasa tot sau o parte din afacere celor pe care i-au ajutat sa puna pe roate afacerea. Orice operatiune dintr-o societate sau firma trebuie sa fie legala in totalitate. Profesionistii de la firma prezentata mai sus cunosc legislatia actuala, iar sfaturile lor vor fi mereu comforme legilor. Cu ei nu putem sa platim niciodata vreo amenda pentru ilegalitate cauzata de necunoasterea a ceea ce trebuie facut.

Pentru cesiune nu sunt necesare multe acte, dar formalitatile de indeplinit sunt solicitante, mai ales pentru cel neexperimentat, care nu cunoaste exact etapele si pasii de urmat. Dosarul de cesiune contine: copii ale actelor societatii si copie de pe buletinul noului asociat.

Dar si o schimbare sediu social este posibila, mai ales cand afacerea se extinde. Schimbarea poate avea loc de la o adresa la alta, in acelasi judet, mai ales cand este nevoie de un sediu mult mai mare pentru o administratie mai puternica, sa poata face fata dezvoltarii firmei.
In acelasi judet, schimbarea legala a sediului social se face in 5-7 zile, destul de repede, fiindca Fabrica-de-Firme.ro are angajati care au colaboratori de nadajde si stiu cum sa actioneze sa obtina actele in mai putin de o saptamana.

Schimbarea sediului social in afara judetului este mai grea, mutarea legala durand 20 de zile.

Pentru toate operatiunile aveti actele afisate pe site-ul firmei prezentate mai sus si tarifele respective.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.