Diferenta intre Bucuresti si Budapesta

Exista evident mari diferente intre Bucuresti si Budapesta, probabil singurele asemanari sunt faptul ca amandoua incep cu literea ,, B ” si ambele sunt capitale ale unor tari. Pentru unii insa se pare ca nu este nicio diferenta, de exemplu 400 de spanioli care voiau sa ajunga sa vada finala de fotbal au ales sa meraga la Budapesta.

Daca ar fi fost vorba de o persoana doua as fi inteles…dar 400 sute de persoane e prea de tot, chiar niciun spaniol sa nu isi fi dat seama ca nu e pe drumul cel bun. De fapt acest lucru confirma ca nicio persoana din cele 400 nu are legatura cu vreun roman, altfel ar fi stiut unde e Bucurestiul, sau diferenta intre capitala noastra si cea a Ungariei. Un lucru sunt convins, de acum inainte cei 400 de spanioli nu ne vor confunda niciodata capitala.

15 comments

 1. Nu ai cum sa le ceri sa fie inteligenti, eu traiesc pe o alta lume, si habar nu au de ce se intampla in jurul lor…

 2. Sunt din ce in ce mai multe greseli geografice intre Bucuresti si Budapesta. De exemplu,la finala Europa League ,crainicul UEFA a spus : „Buna seara Budapesta !”

 3. Ce idioti ! eu il locul ungurilor ii taxam maxim de la Budapesta la Bucuresti ca sa se invete minte !

 4. Vroiam sa te opresc de la inceputul articolului „Exista evident mari diferente intre Bucuresti si Budapesta” cu un „You don’t say” dar am zis sa merg pana la sfarsit.

  Dupa ce am citit articolul…LOL

 5. Tot raul spre bine. 🙂
  Cel putin 400 de spanioli stiu acum care e capitala Romaniei! Dar tot nu imi explic cum au ajuns acolo si de ce?! si totusi, 400? 🙂

 6. Am vazut si eu intamplarea. Cam greu de crezut ca se poate intampla asa ceva, dar na…se pare ca mai sunt si oameni de astia.

 7. Nici noi nu prea le am dat motive sa nu incurce..acum asta e. bine ca s a rezolvat..

 8. Hai ma ca a fost chiar tare eroarea alora…Ma rog, se vede ca romanii au invadat Spania si ca stiu totul despre ea, nu invers :))

 9. Asta e tare. Inseamna ca au chiulit la ora de geografie toti cei 400. Dar nici unu sa nu-si dea seama e chiar de tot.

 10. Ar trebui sa le multumim ungurilor ca ne-au scos la lumina! Gratie Budapestei a ajuns lumea sa stie de Bucuresti! Cat despre spaniolii cu pricina, nu vor mai confunda vreodata Bucurestiul, dar probabil nici nu vor mai ajunge aici.

 11. Cat de …sa fii? nu te documentezi un pic inainte :)))) mda tipic…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.