Danone retrage produsele din magazine

Astazi Danone a anuntat ca produsele sale nu sunt in regula, astfel s-a decis retragerea acestora de pe rafturile magazinelor. Personal nu mai consum Danone de mult timp, mai exact de la un alt scandal mai vechi care tinea tot de calitatea produselor Danone. Ceea ce m-a mirat acum a fost faptul ca ei au venit cu solutia retragerii produselor, anuntand oficial ca sunt ceva probleme.

Din experienta nu pot sa ma gandesc decat ca problemele sunt extrem de mari daca s-a ajuns aici. Adica niciun producator nu va spune ca vinde ceva care poate fi toxic pentru consumator, si cand se intampla ceva grav, in general se vorbeste de mici abateri, iar cand e foarte grav, se prezinta situatia ca fiind ceva trecator. Insa cand se retrag produsele de pe rafturi eu as inclina sa cred ca vorbim de ceva extrem de periculos.

Nu vreau sa vorbesc de un efect similar cu otrava in produse, insa inclin sa cred ca situatia Danone nu este prea departe de asa ceva, in acest moment….

Deci: fara iaurt, smantana, lapte, ca si-asa e post.

5 comments

  1. Devine deranjant acest subiect…eu consum zilnic lactate si deja sunt reticient..

  2. Buna ziua!
    Situatia este mult mai delicata, nu se mediatizeaza tot ce se intampla la nivel national. Indraznesc sa pun o simpla intrebare, stie cineva ce s-a intamplat cu adevarat in cazul Tnuva? Chiar daca exista probleme finanicare pentru multe fabrici, nu cred ca pentru consumatorul casnic este normal sa se livreze un continut de calitate scazuta! Va multumesc !

  3. Imi dau seama, ca sunt oarecum presati, ca asa din propria initiativa nu prea face nimeni in ziua de astazi nimic….
    Doar sa fie vorba de un manager general de la unicef, dar nici asa…
    Si totusi…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.