zambesc.com RSS Feed

Dacii dau zapada la o parte, indienii nu

Nu stiu cum si cu ce scop, dar a venit iarna. Si evident a prins mai pe toata lumea nepregatita ( oficialitati, utilaje si alte cele ). Astfel ca mai toti cei din Timisoara au iesit la munca patriotica. De voie, sau de nevoie, ba chiar obligat, fortat. Da fortat, altfel cica se primeste ,, felicitare” in valoare de cateva sute de lei din partea unora care umbla in uniforma. In fine sunt de acord cu miscarea, chiar daca se face cu lopata in mana.

Ceea ce totusi mi-a atras atentia mai sunt unii scutiti de efort, amenda sau ce-o mai fi. Este vorba de locuitorii acestor tinuturi, ce au ajuns in zona prin sec XIII cred, cel putin pe History asa se vorbeste. Nu am nimic cu ei, dar as fi curios care e metoda lor. Ca la mine nici nu s-a asezat fulg pe fulg si hopa, sunt abordat de politia locala. Iar pe la ei zici ca tocmai se filmeaza Ice Age, zapada de un metru si nimeni nimic.

Probabil ca e o chestiune de traditie, noi dacii suntem obisnuiti cu zapada, lopata..Pe cand indienii nu.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*