Fan Curier, praf si pulbere

Pana de curand aveam impresia ca Fan Curier este un curier decent, cu bun simt si alte cele. Adica ca au o politica orientata catre client, etc. Cei drept, doar trimiteam colete prin intermediul lor. De primit, nu prea, decat acum cateva zile doua colete. Primul colet foarte bine ambalat un patefon, plus un disc. Trimis ca si colet fragil, cu toate acestea discul a ajuns bucati. Dupa cum se vede si in imagini, si aceasta desi era extrem de bine ambalat in interiorul unui patefon.

Ma intreb cate reprize de fotbal au jucat cei de la Fan Curier, avand coletul meu pe post de minge ? Ca sa ajunga in halul acesta un disc in interiorul unui colet care are cutie lemn, polistiren, folie cu bule plus carton…Nu e de ici colo, trebuie sa muncesti nu gluma. In fine nu cer explicatii, m-au convins cei de la Fan Curier de ,, priceperea ” lor in ce priveste coletele ,, fragil ”.

Al doilea colet l-am cerut pe adresa de serviciu. In ideea ca se poate livra la orice ora, exista non – stop portar, etc. Culmea e ca primesc un mesaj ca am fost cautat dar nu e nimeni la adresa. Incerc sa sun, nu raspunde nimeni, a doua zi inca un mesaj…Iar m-au cautat dar nu era nimeni la adresa. Aceasta in contextul in care la adresa este in permanenta cineva, chiar si la ora 1 noaptea. Intr-un final au venit cu coletul..Cam asta ar fi experienta. Fan Curier e orice, doar firma de curierat nu prea. Mai degraba o baza sportiva pentru aruncatorii de greutati, un club al persoanelor invizibile.

Poate asa s-ar explica de ce nu a vazut nimeni curierul, desi acesta a fost de doua ori la destinatie. Si respectiv coletul ai carui interior a ajuns ,, praf”.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.