Cred ca am castigat la concursul Developers Challenge organizat de Nokia

Ieri, spre seara, vad pe twitter ca @nokiaromania a publicat „topul celor 15 aplicatii inscrise in concursul Developers Challenge„.
Cu emotii dau click pe link, sa vad si eu topul. :-SS

Surpriza (sau nu) pe primul loc era una din aplicatiile mele, Curs Valutar BNR. <:-P clasament Nokia Developers Challenge

Bine, inca nu m-au anuntat oficial ca am castigat dar daca ala e topul am banuit ca e topul final. Dar na, pana nu ma anunta oficial si mai ales pana nu intru in posesia premiului, nu pot sa ma bucur cu adevarat. Pentru ca pana acum concursurile organizate de Nokia nu au mers chiar asa de bine pe cat si-ar fi dorit lumea. ;))

Sa revin insa la aplicatia care a resuit sa ajunga pe primul loc.
Realist vorbind, nu e cine stie. Nu pot sa ma laud acum ca sunt cel mai tare developer si ca am creeat cea mai tare aplicatie. De fapt sunt chiar un developer incepator. :-B Iar aplicatia respectiva e realizata folosind OVI App wizard. Totusi m-am chinuit putin cu ea si sunt mandru ca am reusit sa o fac.
Am luat feed-ul ce contine cursul valutar de la BNR (care nu e in format standard si nu putea folosit de wizard) l-am prelucrat cum am vrut eu si apoi l-am folosit pentru a realiza aplicatia.
Se vroia a fi mult mai interesanta insa din pacate OVI App wizard are un modul de cache care mi-a dat putin peste cap planurile mele. Per total insa a iesit bine.

Gratis, avand si informatii cat de cat utile (cursul valutar) si fiind inscris in concurs aproape de inceputul sau, se pare ca a reusit sa adune ceva download-uri.

In timp insa am reusit sa dezvolt si eu aplicatii, folosind QT, din pacate insa realizarea si publicarea lor a durat ceva, asa ca nu au mai adunat atatea download-uri.
Spre exemplu, ultima aplicatie, un joc simplut e foarte downloadata, si a adunat in cateva zile cam cate download-uri au adunat restul aplicatiilor in 3 luni. Pacat insa ca am reusit sa o public prea tarziu, spre sfarsitul concursului.

Acum astept sa fiu anuntat oficial ca am castigat si mai ales, astept premiul. 8->

UPDATE
Am primit si mailul oficial
Mulţumim pentru atenţia acordată concursului Nokia “Developers Challenge – Competiţia dezvoltatorilor de aplicaţii mobile”.

În funcţie de numărul de descărcări efectuate pe perioada concursului, considerate pe teritoriul României, aplicaţia Curs Valutar BNR s-a situat pe locul 1 cu **** descărcări şi este câştigătoarea concursului.
Felicitări pentru premiu!

19 comments

  1. inca nu ti zic felicitari pentru premiu, iti zic doar succes cu noua ta aplicatie si mult noroc in continuare.

  2. Si ce ai castigat? cum scrie intr-un comentariu mai sus 1000 euro si acel Nokia n8? Daca este asa felicitari, dar si mai important decat premiul este ca aplicatia ta a avut succes. Felicitari

  3. Da, premiul este de 1000 de euro si un Nokia N8. Inca nu am intrat in posesia premiului, cand o sa soseasca timpul voi posta o poza a celor 1000 de euro (facuta evident cu N8) ;))

  4. Pingback: Nokia N8 | Zambesc

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.