Condamnatii vor face puscarie doar sambata si duminica, rest liber la infractiuni

Ilustrii nostri politicieni au clocit o noua lege, ce-i drept in aceasta faza e doar o propunere. Iar aceasta suna cam asa: cei condamnati vor fi privati de libertate doar sambata si duminica. Adica de luni pana vineri liberi, iar sambata si duminca vor merge in team building pe banii statului. Ca nici atunci nu vor merge la puscarie ci intr-un centru special. Probabil se vor intalni toti infractorii la una mica pentru a pune tara la cale. Ce mai, ii organizam, doar nu ii lasam pe cont propriu.

Initiatorii spun ca nu vor benificia toti infractorii de aceasta ,, organizare”. Ci doar cei care au condamnari pana in patru ani, adica mare parte din politicieni. Ca doar ei au primit 2-3 ani pentru cateva zeci de milioane furate. Restul cei care au luat o gasca, gaina, sunt incadrati la periculosi si au fost condamnati la 5 – 6 ani de inchisoare.

Eu zic ca nu e suficient, legea ar trebui completata cu urmatoarele :

– Cele doua zile de inchisoare sa fie obligatoriu intr-o statiune exotica de minim patru stele.
– Condamnatii sunt obligati sa fie insotiti de amante, ca doar stau suficient acasa ca intr-o inchisoare cinci zile pe saptamana cu sotia.
– Minim doua amante, care sa fie platite de la bugetul de stat, cum de fapt se intampla si acum in multe situatii.

Pana la urma in Romania cea mai buna ,, meserie „, cea mai apreciata si invidiata va fi cea de infractor. Mai urmeaza sa construim si cateva statui care sa-i reprezinte pe cei mai iscusiti infractori, ca doar sunt un exemplu in zilele noastre.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.