Batalia farmaciilor pentru suferinzi Romaniei

Avem multe lipsuri si lacune, dar sigur nu ducem lipsa de farmacii. In Timisoara cel putin, avem si trei farmacii sub acelasi acoperis, una langa alta. Lupta pentru suferinta romanilor este crunta. Campaniile publicitare agresive si extrem de costisitoare vorbesc de la sine. Cine plateste, cine suporta nota de plata? Evident clientul, care preponderent e un biet pensionar care isi ,,preda” cel putin jumatate de pensie la farmacie iar cu restul incearca sa supravituiasca.

Momeala farmaciilor e mai peste tot, la tv, carduri de fidelitate, ba chiar si medicul de familie te trimite unde sa iti golesti buzunarele. Pe motiv ca acolo e mai bine si mai sanatos. O fi si mai bine si mai sanatos, dar sigur nu tot acest ,,pachet” pentru client. Personal avand de cumparat lunar cate ceva pentru junioara am ajuns sa am cel putin patru carduri de la farmacii. Ca deh..fac economii. Pana intr-o zi cand de nevoie a trebuit sa ma aprovizionez dintr-o farmacie de cartier, una fara brand in spate. Unde surpriza, fara card, fara reduceri si alte povesti nemuritoare, am platit cu circa 20% mai putin decat la celebrele farmacii ce se tot recomanda la tv.

In concluzie daca nu ai bani de aruncat pe geam si nu te deranjeaza sa iti cumperi diverse de la farmacia fara reclama, eu zic sa incerci sa eviti farmaciile care bantuie tv-ul. Nu stiu daca te va vindeca acest lucru, insa sigur va fi mai ieftin pentru tine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.