Coca Cola si Pepsi isi fac ambalaje eco

Atat Coca Cola cat si Pepsi Cola se lauda ca in curand vor renunta la cunoscutele peturi din plastic. Astfel ne vor servi celebrele bauturi in sticle ecologice, acestea vor fi facute din coaja de copac, trestie de zahar si alte produse de genul. Chiar si paiul de plastic cu care sorbim bautura va fi unul natural, acesta va fi inlocuit cu un pai de grau. Stiu ca suna sf..dar astea sunt noutatile. Ca doar cei doi producatori ne doresc binele….desi nu prea spun nimic de eventuale imbunatatiri ale produselor.

Ca daca acestea nu se schimba nu prea cred ca va fi posibil sa fie depozitata bautura in vase ecologice. Oricum ideea suna bine si probabil daca va fi pusa in aplicare va si prinde. Desi daca stam un pic si analizam stirile lansate de Coca Cola, acestea se cam bat cap in cap, adica ba vand cola la punga pentru ca in anumite tari clientii nu isi permit sa plateasca petul, ba acum scot o sticla care va fi eco iar pentru obtinerea ei s-au investit o caruta de bani.

Pana la urma Coca Cola vrea doar bani si pentru aceasta fac orice, asa ca, de exemplu, daca de maine clientii ar cumpara cola doar daca vanzatoarele ar fi virgine..sunt sigur ca cei de la Coca Cola ar ,,cumpara” toate virginele din lume ­čÖé ..pentru ca acestea sa vanda Coca Cola…..deci s-ar vinde cola aproape exclusiv la manastiri.

One comment

  1. Daca acest lucru va fi o realitate nu stiu ce va fi, in opinia mea Coca Cola va pierde farmecul, cel putin pentru mine. Cred ca ambalajul traditional, daca putem numi asa, este ceva care nu poate lipsi atunci cand cumparam un Cola.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.