zambesc.com RSS Feed

Cine cumpara parfum la litru ?

Daca ai o afacere cu parfumuri la ,, litru ”, sau vrei sa deschizi una, te pot ajuta cu cateva informatii. Nu am o formula magica care transforma apa in parfum de firma, cu asta se ocupa altii. Insa avand oarece studii de facut pentru firma la care lucrez, am ajuns intr-un mall unde printre altele am monitorizat clientii unei ,, insule cu parfum”. Probabil stiti despre ce este vorba, sunt acele magazine trantite pe un culoar, in mijlocul carora se invarte o domnisoara. Ba mai sunt unele care au cate doua domnisoare care va parfumeaza chiar daca nu doriti acest lucru. Locatia ,, studiata ” nu era de acest gen, ba chiar avea personal ok.

parfum pentru batrani

Cat priveste clientii pentru parfum la damigeana i-as impartii in doua categorii de baza. Prima categorie de clienti sunt benefeciari de pensie, in general barbati. Iar a doua categorie sunt beneficiari de alocatie, la aceasta categorie predomina sexul frumos. Iar un 30% ar fi restul de persoane. Sincer nu ma asteptam ca pensionarii sa fie interesati de licori parfumate, pe de alta parte acest lucru confirma calitatea unei generatii. Chiar daca vorbim de un parfum ieftin, pana la urma intentia conteaza. Cu alte cuvinte grija, stilul de viata, denota caracterul individului. Daca ar fi sa tinem cont de statistica efectuata ieri, atunci am putea spune ca avem un trecut parfumat, dar viitorul cam ….

Cred, sper sa fie doar o intamplare, sau poate tinerii din ziua de azi nu isi cumpara parfum la litru, ci de firma. De aici si lipsa lor de interes.

Cat priveste afacerile din aceasta bransa, e totul clar: ,, atacati-i” domnilor, pe pensionari. Reduceri pentru cei care prezinta cuponul de pensie, esantioane promotionale odata cu pensia, etc.

, ,
Un Comentariu
  1. Olix :

    A zis pe data de 6 aprilie, 2016

    Depinde de zona , lucrez in domeniu. Sunt zone unde se vinde bine si alte zone unde e cam praf piața .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*