zambesc.com RSS Feed

Tu ai bani in Panam(e)a ?

Dupa cum probabil ati auzit in Panama exista o gramada de bani veniti din Romania. Si nu e singurul loc din lume unde exista gramezi de bani proveniti din Romania. Elvetia, Cipru, precum si cateva insule din lume gazduiesc tone de bani romanesti. Ai cui sunt tirurile cu bani ? Nu prea conteaza, oricum indivizii nu vor pati mare lucru. Cat priveste insa banii, eu as propune sa fie impartiti la toti romanii. Aproape la toti, adica i-as exclude pe cei din politica si neamurile acestora. Nu, nu e vorba de discriminare, astea nu au nevoie de bani.

Matusa Tamara pentru fiecare roman

Cu alte cuvinte ar trebui o lege ca fiecare roman sa aibe o matusa Tamara, nu doar unii. La cate oale sparte de baietii destepti am decontat, ar fi un chilipir pentru ei sa nu isi vada banii din strainatate. Ce-i drept e greu de pus in aplicare, cum Robin Hood si Vlad Tepes nu sunt la moda, e putin probabil sa vina matusa Tamara pe la noi. Dar cum se apropie campania electorala nu m-ar mira sa isi faca cineva platforma program pe aceasta idee. Ca doar acum este la moda Iapa lu’ Zoroo si Cheetah lu’ Tarzan. Ba chiar riscam si un bonus pe langa bani, o autostrada suspendata de cateva mii de kilometri… Doar sa punem stampila pe Iapa lu’ Zoroo sau cine o fi.

Cat priveste banii din Panama sunt ai nostri, insa momentan se ocupa altcineva de ei. Daca totusi vrei sa iti recuperezi partea ta, eu zic sa te inscrii aici pe lista. Cine stie poate se rusineaza vreun individ si te trezesti cu mostenirea de la matusa Tamara happy . Iar daca chiar te ,, arde” iti trebuie bani urgent, ai putea sa joci la loto, ai sanse ceva mai mari decat are statul roman sa recupereze banii din Panama.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*