Cea mai urata pasare din lume

Un papagal care face striptease a castigat titlu de cea mai urata pasare din lume. Pe numele ei Oscar, acest papagal din SUA a devenit vedeta pe YouTube. (*)
Aspectul de gaina jumulita provine in urma unei boli ce cauzeaza o crestere iritanta a penelor. Si astfel saracul papagal este nevoit sa isi smulga penele pentru a scapa de neplaceri. Din nefericire aceata boala este fatala si se transmite si la alte pasari, fapt care a facut ca  Oscar sa isi astepte sfarsitul alaturi de ingrijitorii unei organizatii ce se ocupa de protectia animalelor. 🙁
Pana cand boala il va rapune Oscar isi traieste viata. 😀
Cea mai urata pasare din lume

5 comments

  1. saracul papagal,persoana aia care ia facut asta e foarte rea.papagalului poate e frig si poate ca se simpte foarte ma mir cum nul ibeste daca eu lam avea as merge la veterinar si iasi face o hainuta pe placul lui as face tot ce vrea el.

  2. Hei,hei,hei pasarea nu e urata de loc daca are o boala nu inseamna ca e cea mai urata pasare din lume.Baiatul care la pus e foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte rau.Si nui urata eu am o pasare fara o aripa si e foarte draguta.Daca eu as aveao as sta zilnic cu ea si cand plec la munte vara sau la mare as leao mereu cu mine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.