Cea mai urata pasare din lume

Un papagal care face striptease a castigat titlu de cea mai urata pasare din lume. Pe numele ei Oscar, acest papagal din SUA a devenit vedeta pe YouTube. (*)
Aspectul de gaina jumulita provine in urma unei boli ce cauzeaza o crestere iritanta a penelor. Si astfel saracul papagal este nevoit sa isi smulga penele pentru a scapa de neplaceri. Din nefericire aceata boala este fatala si se transmite si la alte pasari, fapt care a facut ca  Oscar sa isi astepte sfarsitul alaturi de ingrijitorii unei organizatii ce se ocupa de protectia animalelor. 🙁
Pana cand boala il va rapune Oscar isi traieste viata. 😀
Cea mai urata pasare din lume

5 comments

  1. saracul papagal,persoana aia care ia facut asta e foarte rea.papagalului poate e frig si poate ca se simpte foarte ma mir cum nul ibeste daca eu lam avea as merge la veterinar si iasi face o hainuta pe placul lui as face tot ce vrea el.

  2. Hei,hei,hei pasarea nu e urata de loc daca are o boala nu inseamna ca e cea mai urata pasare din lume.Baiatul care la pus e foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte rau.Si nui urata eu am o pasare fara o aripa si e foarte draguta.Daca eu as aveao as sta zilnic cu ea si cand plec la munte vara sau la mare as leao mereu cu mine.

  3. bai,popo da esti proasta rau ti-e lene sa citesti n-ai auzit ca are o boala nu i-a facut nimeni nimic

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.