Ce ne ingrasa ?

Daca ar fi sa facem o statistica cu privire la ceea ce spun spcialistii despre cauzele obezitatii, atunci tot ceea ce ne inconjoara lucreaza impotriva noastra. Astazi am dat peste un articol care acuza lumina artificiala ca este una din cauzele care ne fac sa luam proportii, cu alte cuvinte lumina ne ingrasa. Explicatiile specialistilor sunt destul de tehnice, nu vreau sa intru in detalii, cert este ca au ajuns la concluzia ca si lumina artificiala ingrasa. Probabil se bazau pe faptul ca pe intuneric nu vedem sa mancam..:D… sau ne rupem un picior cotrobaind prin bucataria cufundata in bezna, iar perioada de convalescenta ar insemna si un minus la greutate.

Mai toate mintile luminate cauta diverse scuze, cauze care ne fac sa fim grasi, incepand de la predispozitia genetica, horoscop, lumina artificiala, chiar si emotiile au fost acuzate ca ne fac sa luam proportii agabaritice. Ceea ce nu mentioneaza marii specialisti e faptul ca mai toti grasii baloteaza fara oprire, iar cand vine vorba de miscare, de abia daca arunca cate o privire si atunci dupa o shaorma.

Deci nu mancatul fara oprire ingrasa ci lumina, probabil vantul, ploaia..:D..ca de aceea stam in casa langa frigider, altfel am da cu sapa prin parcuri, gradini…Eu cred ca specialistii care fac aceste cercetari sunt toti grasi, iar acum cauta scuze si vinovati..:)..pentru burdihanul din dotare.

4 comments

  1. Asta am remarcat si eu toate ingrasa dar nimeni nu vorbeste de limite la mancare, ci scuze si acuze, grasi nu sunt vinovati ci doar vremea, vecinii si alte lucruri.

  2. Daca la 1.73 eu am 62 de kg si stau la pc si peste zece ore, inseamna ca eu is obez si nu imi dau seama.
    Ma gandesc ca inca sunt tanar si deasta nu ma ingras, insa eu mananc de mai multe ori cate putin, nici o data nu mananac peste masura probabil asta e secretul meu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.