Ce le lipseste femeilor ?

Daca e sa urmarim reclamele care se adreseaza femeilor, atunci putem spune ca femeile pot avea totul. Adica nu le lipseste nimic, oferta este foarte bogata. De la pantofi de nu stiu care la rujuri si ciorapi care te fac sa canti de bucurie. Si totusi femeilor le lipseste ceva. Femeile care s-au pricopsit cu un pogonici viteaz, adica un personaj care se crede raincarnarea lu’ Bruce Lee si a lu’ Genghis Khan la un loc, au nevoi speciale.

Aceste femei au nevoie de echipament special si nu ma refer la corsete, jartiere, ci la un costum de protectie. Un echipament folosit de cosmonauti la iesirea in spatiu, sau poate o costumatie care sa dezvolte socuri electrice la atingere. Iar daca astea sunt prea scumpe, ar merge si un costum de scafandru de acum 100 de ani. Ceva care sa reziste la maciucile pogoniciului, sau ceva care sa il puna la punct.

Unde suntem ?

Cazul mediatizat al domnitei de la Lugoj care a fost maltratata de idiotul pe care il avea in dotare nu e un caz singular. Machiajul cu forta, parul smuls si coastele rupte nu sunt evenimente rare pe taramurile romanesti. Un exemplu de toleranta innascuta este si cazul ,,violatorii de la Vaslui”, multe raman intre pereti, iar toleranta, ,,dispozitia” la incasare se transmit de la mama la fiica, cum si ,,actiunile pedagogice” practicate de unii barbati sunt transmise din tata in fiu.

fata batuta lugoj

Legea e una de 2 bani, cum stam de fapt la mai toate capitolele cand vine vorba de justitie si dreptate. Cat priveste partea de media, si aici avem imbecili care de abia asteapta sa faca spectacol cu un astfel de caz si atat. Iar doritori sa apara la Maruta sunt multi…

Unde vom fi ?

Daca ar fi sa facem un exercitiu de imaginatie, peste vreo 50 de ani Romania ar putea sa aibe foarte putine femei si toate la peste 100 de kilograme si inaltimea de 2 metri, adica cele care rezista la partide de box, judo si karate. Iar barbatii vor fi mai toti cu 2 clase si cu retard mintal. Pe langa aceasta populatie de ciomagiti si ciomagi, vom avea o populatie numeroasa de tigani.

Acestia din urma se incadreaza perfect in categoria celor ramasi cu amendamentul ca ei nu folosesc la educatie doar pumnii, genunchii si picioarele, ci se mai folosesc si de puradeii din dotare. O alta categorie de populatie sunt cei care momentan sunt pe drum, sirieni, irakieni, etc. Restul vor fi plecati in zone civilizate sau la cimitir, dupa cat au fost norocosi sau rezistenti.

Violenta, prostia, incultura, sunt peste tot. In primarii, scoli, spitale, in strada, ba chiar si in biserici. E o ciuma invizibila fara ,,tratament”. Si aceasta nu pentru ca nu ar exista ,,tratament”, ci pentru ca aceasta este ,,moda”.

2 comments

  1. Pfiu ! Incet Incet de la titlu pana la sfarsit ai facut o mica calatorie prin groapa intunecata a gandirii a tari in care ne aflam.Titlu nu cred ca isi mai are sensul si sincer as dori sa vad un link catre un articol in care scoti in evidenta si lucruri eh nu bune dar acceptabile din Romania,daca exista desigur.Oricum cam asta e adevarul dar poate asta lipseste..copiii cresc cu opinia oamenilor din jur si asa se educa automat si ajung sa creada ca sau nascut in groapa lumii.Si atunci cine ramane sa schimbe situatia?

  2. Catalin@

    Cat de ,, simpatic ” se poate scrie pe un astfel de subiect ?

    Pana la urma ,, stilul ” blogului e unul ,, haz de necaz ”. Daca cauti sigur dai si peste articole ,, de bine ”…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.