Ce categorii de produse vor beneficia de reduceri reale de Black Friday 2018?

reduceri black friday

Fără niciun fel de dubiu, Black Friday este una dintre cele mai aşteptate perioade din an. Ca şi în anii precedenţi, în România vor exista multe magazine participante la Black Friday 2018, lucru care nu poate decât să îi bucure pe pasionaţii de cumpărături.

Mulţi dintre retailerii online şi-au anunţat deja intenţia de a participa şi în acest an la această sărbătoare a preţurilor mici. Începând din data de 24 noiembrie, magazinele fizice şi cele online îşi vor prezenta ofertele, fiind de aşteptat ca stocurile de marfă să fie epuizate extrem de rapid. Din cauza numărului mare de clienţi, anumite magazine vor încerca să realizeze profit chiar şi prin anumite tertipuri. Pentru a vă ajuta să alegeţi doar produse de calitate, cu reduceri reale şi concludente, cei de la BlackFriday. Onlines.ro vă oferă câteva recomandări.

Siguranţa mai mare în achiziţionarea de console, calculatoare sau laptopuri pentru gaming. Produsele destinate sectorului de gaming sunt cele care vor beneficia de reduceri reale, fiind foarte greu pentru producători să modifice preţurile, astfel încât oamenii să fie păcăliţi. Riscul ca un anumit comerciant să ofere acelaşi produs, la un preţ mult mai mic decât un altul, face că retaileri să renunţe la scumpirile prealabile. Datorită numărului foarte mare de împătimiţi al sectorului gaming, sistemele de jocuri, fie că e vorba de console, calculatoare sau laptopuri, vor fi comercializate de multe magazine participante la Black Friday România. Cu toate acestea, comparaţia între preţuri este foarte utilă.

Produsele de ultima generaţie. Indiferent că este vorba de un smartphone, un laptop, un televizor sau o cameră foto, orice produs apărut în ultimele trei luni va beneficia de reduceri în vinerea neagră. Acest lucru se întâmplă în special datorită strategiei de marketing a companiilor producătoare, care în general stabilesc preţul în funcţie de perioada de lansare, dar şi de eventualele campanii ce vor urma. De exemplu, un telefon apărut în perioada august-octombrie va avea un preţ de lansare ceva mai mare decât în mod firesc, tocmai pentru că în perioadele de reduceri să se ofere discount.

Electrocasnice. În mod normal, categoria de produse care va beneficia de cele mai mari reduceri este cea a electrocasnicelor de bucătărie. Statisticile ultimilor ani dovedesc faptul că aceste produse se epuizează relativ repede, dar şi că stocul este unul ceva mai mare. Multe dintre electrocasnicele de bucătărie provin din stocuri ce nu au fost vândute, astfel că reducerile aplicate la acestea vor fi unele considerabile. Cel mai important este însă faptul că, obligaţi de circumstanţe, retaileri vor oferi reduceri cât se poate de reale.

Produse ale căror preţuri sunt deja unele mici. Probabil că orice roman s-a obişnuit deja cu clasicele reduceri la tigai, ventilatoare sau orice alte produse ale căror preţuri devin extrem de mici. Deşi calitatea este una îndoielnică, magazinele au în continuare succes, reuşind printr-o simplă reducere la o tigaie să atragă sute de clienţi. Este de aşteptat ca astfel de reduceri să existe şi în vinerea neagră, în multe magazine participante la Black Friday 2018.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.