zambesc.com RSS Feed

Iata care sunt cele mai bune rase de caini de paza

Caini au fost domesticiti de oameni inca din cele mai vechi timpuri. Acestia au avut un rol de protectie si de paza. In perioadele istorice cainii protejau oamenii si gospodariile lor si le ofereau paza de care aveau nevoie pentru a se simti in siguranta.

   Iata care sunt cele mai sigure rase de caini

 

Cane Corso

Este o rasa moderna de caini care erau folositi in batalii de catre regiunea Romei. Sunt caini folositi atat la paza cat si la vanatoare. Cane Corso se numara printre cei mai buni caini de paza si de aparare din lume. Dimensiunile sale il face sa fie perfect in tot ceea ce face.

Ciobanesc caucazian

Este o rasa de caini agresiva care este perfect in paza. Provine din dogul tibetan si este stramosul tuturor molossoizilor care au blana lunga. Este un caine gradios si incofundabil dar si periculos. Are o agresivitate crescuta fata de persoanele straine. Nu are nevoie de dresaj si te poti folosi de el cu incredere.

Este un caine feroce si este obisnuit cu violenta si raidurie la care ia parte. Agresivitatea innascuta a acestuia il face sa fie perfect in paza si protectie.

Bulldogul American

Este un caine folosit tot mai des in paza. Este o rasa inconfundabila, este musculos si are o culoare intensa a blanii. Expertii sustin ca bulldogul American nu cunoaste frica si ca este un mare iubitor de copii. Acceseaza rasedecaini.ro pentru mai multe detalii in privinta acestei rase atat de cautata.

Dog argentinian

Este o noua rasa de caini care este capabila sa infrunte mistretii si pumele. Are ambitie si perseverenta. Este atletic , ascultator si curajos in acelasi timp si iti ofera protectia pe care o doresti.  Este un caine care are nevoie de socializare si care adora sa stea printre oameni.  Te va ajuta si iti va oferi protectie in fata animalelor salbatice si periculoase.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*