Caut firma de desfundari in Bucuresti

Nu locuiesc in Bucuresti si nici nu am vreo canalizare sau altceva pe acolo. Insa as avea nevoie de serviciile unei firme de desfundari care lucreaza in Bucuresti. Vreau si eu sa ajut, sa fac un bine unor oameni care au nevoie urgent de serviciile unei firme care se ocupa de desfundari, vidanjari, etc.

Situatia este critica astfel ca problema e una urgenta, chiar ultra urgenta. Ar trebui imediat ca o firma care se ocupa de desfundare canalizare Bucuresti sa il serveasca pe domnul Tudorel. Da, acesta se pare ca are infundate urechiile, si probabil si alte simturi. Pur si simplu nu aude, nu intelege ca justitia nu poate fi acaparata, subjugata de catre PSD. Poate, poate o firma de desfundari va reusi sa ii curate simturile de balarii si alti pitici. Se intelege ca Tudorel nu e departe de Dorel, dar de data aceasta cooperativa a sarit de mult gardul.

Un alt pacient, pardon client este domnul Dragnea. Aici ar fi nevoie de ceva utilaje de desfundare de ultima generatie. Se pare ca o simpla vidanjare nu va rezolva problema. Pana acum toate demersurile au fost fara rost, adica opinia lu’ Dragnea e aceeasi. Pur si simplu nu pricepe, nu intelege, ca romanii nu vor sa ii protejeze pe infractori, inculpati si alte asemenea specimene. Aici poate ar fi utila si o interventie pe creier, desi senzatia e ca omul e ratacit rau, e in lumea lui.

Cat priveste vidanjarea aceasta trebuie facuta urgent in doua locatii din Bucuresti. Prima locatie, ar trebui sa fie in haznaua 3, pardon Antena 3. Iar al doilea popas ar trebui sa fie la RomaniaTV. Locatiile sunt pline, colcaie de ceva vreme si stropesc pe unde apuca. Nu cred ca se poate recupera ceva de acolo, totul e pierdut. Ba chiar periculos, adica firma de vidanjari ar trebui sa ceara ceva spor de periculozitate, nu stii peste ce spagatisti dai in hazna.

Deci daca esti firma de desfundari in Bucuresti ai de lucru. Doar sa fii in regula adica aviz de la mediu, licenta de transport si neaparat contract de deversare. Cel din urma foarte important, ca daca nu deversam unde trebe ne-am ars. In loc sa scapam de haznale riscam sa le inmultim. De preferat deversarea sa se faca in Corea de Nord, cred ca si lu’ Kim iar placea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.