Castigi peste 1500 euro/luna, fara prostii si alte abureli. Doar sa vrei

Exista o groaza de site-uri, articole, care promit castiguri cu nemiluita. Majoritatea sunt prostii, insa sa castigi bani frumosi se poate. Fara pacaleli, fara studii, fara bac si pile eu iti demonstrez ca poti castiga lejer 6000 – 7000 de lei in fiecare luna. Si aceasta cu o activitate fizica lejera, 5-6 ore efective lucrate. Si fara sa pleci din tara, fara sa faci ceva imoral sau ilegal.

Cum castigi 1500 euro fara mare efort ?

Este foarte simplu: maturi scari de bloc…Ti-a cazut fata ? Eu zica sa o ridici, si eventual da cu banda scotch de la ureche la alta. NASA nu te primeste fara bac. E munca cinstita, nu e o rusine sa muncesti, chiar si cu bac… Iar daca te tii de treaba, eu iti demonstrez ca vei castiga cat primarul unui oras gen Timisoara.

In Timisoara nu mai gasesti o persoana serioasa care sa mature o scara. Timp de aproape doua luni pe scare unde locuiesc s-a facut curat cu schimbul. In final am gasit o firma, care vine, ba nu vine. De curat nici nu poate fi vorba, firma ,, serioasa”, dar angajatii nu prea. Pret 250 lei pentru scara cu doua etaje plus mansarda. Durata curateniei daca iti pasa 20 de minute, de doua ori pe saptamana.

Practic daca te dedici poti avea lejer 25 de scari/luna. Adica lunar minim 6250 lei. Asta in versiunea unor scari mai mici, la o scara cu mai multe etaje suma creste. Plus ca sunt sigur ca daca iti faci treaba poti cere mai mult. De unde 25 de scari? foarte simplu..Toti cei pe care ii cunosc sunt nemultumiti in ce priveste serviciile de curatenie. Adica clienti sunt cu duiumul, e suficient sa lasi cateva hartiute lipite pe avizier. Sigur vei fi sunat.

In concluzie poti castiga lejer si 2000 de euro/luna. Doar sa vrei. Munca lejera, fara efort supra omenesc. Dupa nu trebe sa mergi la sala, fara sef, fara stres, fara target…Dar la cum sta treaba, in scurt timp mai toate scarile vor fi frecate de vreun frate a lu” Bruce Lee. Ca pentru noi e prea ,, jos”….nimeni nu o sa iti dea like la selfiurile cu matura.. Plus ca risti sa ramai fara niciun ,,prieten” pe fecebook. Ca in realitate i-ai pierdut acuma ceva ani…Mama ei de lene..

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.