Capra si magarul

Cum probabil bine stiti atat capra cat si magarul sunt doua animale dragalase, mai ales magarul. Dar numele acestor animale este foarte des intalnit prin birouri, scoli sau alte institutii in care aceste doua animalute nu au calcat in viata lor.
Nu mi se pare corect sa fie comparat bietul magarus cu un handralau care nu are cei 7 ani de acasa, sau biata capra cu o ,, vedeta” buzata si siliconata de pe Dorobanti. Este foarte adevarat ca si capra are tate mari, dar sunt naturale, pe cand capra de Dorobanti e plina de plastic.

Atat capra cat si magarul daca ar fi mers la scoala sigur faceau o figura mai interesanta la bac, decat cei care s-au prezentat astazi la examen. In ceea ce priveste respectul, aceste doua animalute sunt cu siguranta mult mai respectuoase decat cei comparati cu ei, orice comparatie a unor semeni de-ai nostri cu aceste doua fiinte mi se pare total nedreapta,………….de fapt e o mare jignire atat pentru magarus cat si pentru capra.

3 comments

  1. Asa e! Nu mi se pare corect ca aceste 2 animalute sa fie ofensate prin comparatia exemplificata de tine. Subscriu!

  2. Animalele sunt tratate peiorativ de cand lumea. De cate ori nu auzi pe strada: Boule, esti vaca?, porcule, magarule etc?

    Faptul ca porcul si-a facut aparitia si in albia de porci unde se scalda vedetele nu e decat un efect natural.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.