Cand nu se fura pe la noi ?

Am urmarit la stiri cateva secvente in care o femeie are ghinion de doua ori, in prima faza este lovita de masina, iar in faza a doua niste cetateni ,, model”, ii golesc poseta. Si toate astea in timp ce nefericita zacea inconstienta pe caldaram. Toate acestea au fost filmate in orasul Craiova si cu siguranta vor face inconjurul lumii zilele acestea. Probabil aceasta este o noua metoda de prim ajutor, ajuti pacientul sa fie cat mai usor, adica il usurezi de tot ceea ce are de valoare.

Este adevarat ca cele doua sau trei persoane care au acordat prompt primul ajutor pacientei erau mai bronzate ,insa tot romani sunt pentru cei de-afara. Ma intreb : in ce situatie, pozitie nu se fura pe la noi ?…Nu gasesc un raspuns, nu conteaza ca esti sarac, bolnav, ca esti in biserica sau chiar in sicriu…sigur se va gasi cineva sa te buzunareasca. Pana la urma o sa ne ingropam semeni in seifuri in loc de sicrie, vom face cimitir de seifuri, altfel raman mortii fara nimic pe ei. Revenind la reportaj acesta are si o parte buna, femeia accidentata este bine pana la urma, nu va ramane cu sechele ca urmare a evenimentului rutier. Cat priveste persoanele care au ,, ajutat-o ” sunt cautate de politie.

10 comments

  1. Ar fi fost penbil ca doar cei din afara acestei tari sa dezbata subiectul, iar noi sa stam impasibil ca si cum nimic nu s-a intamplat. Cum spuneam si mai sus vom ajunge sa fim ingropati in seifuri..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.