Bocitoarea de Bucuresti spune ca e sanatos sa fii contra. Altfel esti curva.

Primavara lui 2009, un punct G sezonier stimulat de penisurile unor personaje care elimina prin erectie un lichid seminal viciat cu care ne spala pe cap toate televizionistele zbuciumate. Un fel de blow job in masa. De dragul stimularii. Ca majoritatea celor sedati pe fotoliu de breaking news-uri (fie ele si de genul „in direct si exclusivitate din fata vilei din Pipera a lu’ Berbecu’, iata, pana si aici cerul e albastru, iarba verde, tiganii bronzati si Gee Gee vinovat”), primesc niste flash-uri de la Nicolae Carphatia (nu ai auzit de el? cum de mai traiest?? e un frate mai mare a lui Chuck Norris!) CU CAracater cacacios. Si in acest spectru diabolic imi apar niste tzepushe infipte straight in basanaul unor cuconi si dudui precum: Basescu. Asta are toate calitatile fizice pentru A NU FI numit vreodata, in vreo alta tara normala de pe planeta asta, presedinte! Are insa toate calitatile intelectuale necesare pentru a A FI amplasat, fara bataie la ochi, intr-o clasa de a IV-a care sustine corigentele la limba si literatura romana. Si mai are toate calitatile psihice necesare pentru a i se oferi cazare neconditionata intr-o cutie cu pereti albi si decor peisagistic negru: 2 metres under earth!

Iar speciemene d-astea care inca mai cred ca ar trebui sa le fie conservat cacatul, la cat de magistrali se cred, nu sunt doar in politica. A se vedea treningarul CTP care „solidarizeaza” cu ieslea gaozarilor, asumandu-si aceasta catalogare, vezi Doamne, la cele spuse de Mircea Basescu (cu precizarea ca virginul in cauza nici daca pozitia de gaozar s-ar indeletnici s-o practice, nu ar avea vreo sansa, din cauza fizicului mult prea dezordonat). Ca o concluzie ca tovarasul CTP si-a dat seama ca nu prea mai intereseaza pe nimeni ce scoate pe gura, a trecut astfel la stratageme mai accentuate. Chiar, cum pana mea sa vii intr-o emisiune „de mare caracter hurezian” in trening?? E ca si cum te-ai scarpina la coaie in fata popii. Ei, nici chiar asa de grav! :))

Ca sa fie fair trade, lindicus principesus din postul de fata o sa fie… o sa fie… balena ucigasa! Daca as fi zis Nikita din prima, nu cred ca s-ar fi prins careva. De fapt cred ca jignesc animalele aducand astfel de aseMUI(E)ri gratuite. Cert e ca neprihanita asta fara copilarie VINDE! Si vinde foarte bine. E o categorie de romanasi avida de mahala care, pentru ei, Nikita are un efect de indometacin, supozitoare. Cei care se uita si apoi se caca pe ei… de ras. Probabil deja celebru arbitru care a scapat excrementus lichidus pe el in timp ce arbitra un meci din divizia W, citise Can Can -ul inainte.

Mai vreti? 😕

4 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.