Visul lui Basescu

Fiecare dintre noi visam sa atingem anumite ,, culmi ” in viata, altii isi doresc chiar mai mult ..viseaza si pentru cei din jurul lor. Astazi insa Basescu si-a implinit un vis important,

Da, sigur asta o sa ma convinga sa il votez pe Basescu

Un SMS primit la 1 noaptea. Intr-un moment in care eram mai mult sau mai putin intim. Pentru ca cineva (0768945635) avea sa imi comunice ceva foarte important:

Basescu incearca sa cumpere votul pensionarilor

Cum e campanie electorala, baietii de la PDL s-au gandit sa treaca pe la pensionari, din nou, cu ceva cadouri. De data asta bunica mea a primit inca o galeata, un sort de bucatarie si o sacosa.

Basescu si poezia

Ma dispera emisiunile astea regizate. Merge Basescu la Divertis, la protv, si se apuca sa spuna poezii. Evident, la intrebara baietilor „si, ati compus poezii domenule Basescu?” „si, nu ne recitati si noua ceva?” Si Basescu isi aduce aminte nu stiu ce poezie scrisa de el in tinerete, acum 50 de ani.

Bocitoarea de Bucuresti spune ca e sanatos sa fii contra. Altfel esti curva.

Primavara lui 2009, un punct G sezonier stimulat de penisurile unor personaje care elimina prin erectie un lichid seminal viciat cu care ne spala pe cap toate televizionistele zbuciumate. Un fel de blow job in masa. De dragul stimularii. Ca majoritatea celor sedati pe fotoliu de breaking news-uri (fie ele si de genul „in direct si exclusivitate din fata vilei din Pipera a lu’ Berbecu’, iata, pana si aici cerul…