zambesc.com RSS Feed

Beverly Hills 90210 revine

Nu stiu cata lume isi mai aminteste de serialul Beverly Hills 90210. Probabil ca multi, la vremea cand se difuza serialul, se chinuiau sa faca bastonase si liniute pe caietul de dictando. hee hee
Adevarul e ca nici eu nu mai imi aduc aminte prea multe, insa stiu ca la vremea respectiva era foarte popular si toata lumea se uita la el. Si toti baietii eram indragostiti de Brenda.
Pentru cei care au urmarit serialul probabil ca aceasta revenire nu va mai fi deloc interesanta: actori noi, povesti noi, nu mai are nimic in comun cu serialul de atunci. Doar numele: Beverly Hills 90210.
Pentru cei care acum aud prima data de el, poate chiar o sa fie interesant.
Serialu de acum:

Serialul vechi:

,
2 Comentarii
  1. Alina :

    A zis pe data de 20 mai, 2008

    Preferata mea era Kelly. Imi amintesc si acum cu drag de acest serial.

  2. msrp :

    A zis pe data de 25 iulie, 2009

    Eu eram indragostit de Kelly. Brenda mi se parea ca avea o fata prea de alintata big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*