Bac-ul reuneste an de an mai multe ,,talente” decat Romanii au talent din toate editiile

Examenul de bacalaureat reuneste mai multi ,, talentati ” decat toate emisiunile de profil de la tv. Ce Romanii au talent, sau emisiunea lu’ Bendeac. Acolo lumea vine se face de panarama, dar de trecut nu trece mai departe decat daca merita. La bac insa lucrurile stau altfel, cu tot cu camere de luat vederi si alte cele, exista mocofani care s-ar ,,gardu” fara probleme.

S-o fi spart poarta de la bac ?


Foto : Facebook

Imi este greu sa inteleg cum si de ce, scribul care a scris pe cersaful din imagine a luat bac-ul. Sau poate o fi vorba de alt bac..unul peste Dunare. Iar individul a decis sa impartaseasca tuturor reusita. Desi nu am vazut pe nimeni sa se laude in felul acesta ca a luat tramvaiul, metroul, sau vreo caruta.

O fi sarit poarta bac-ului ?

,, Saritura” peste un examen, doctorat e deja un obicei la noi in zona. Avem ca repere ,, personalitati” care au reusit in viata cu aceasta metoda. Exercitiul e unul simplu si poate fi interpretat in doua variante :

1. Iti ei avant pe o relatie personala care te arunca hat si ai rezolvat doctoratul, bac-ul, dupa caz.

2. A doua varianta are legatura cu prima doar ca, se foloseste si o ,, trambulina. Practic iti iei avant si daca ai un portofel foarte gros il deschizi si te arunca sus de tot. Ce mai, posibil sa primesti si o diploma de studii superioare cu aceasta metoda..Avem oarece cazuri, asa probabil se explica si turma de tembeli cu functii inalte in stat.

In concluzie avem de toate, trebuie sa recunoastem. Avem si oameni inteligenti, cu note mari la bac si aceasta pe merit. Acestea insa pleaca afara ca pe aici nu au ce sa faca, iar aici raman cei haiosi, pardon mazga.

5 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.