Atunci cand spatiul din casa nu iti permite, mobila la comanda este solutia cea mai buna!

3. zambesc.com mobila la comanda bucuresti

A sosit, in sfarsit, timpul sa decorezi sau sa redecorezi casa, dar in acest moment apare o intrebare: merita sa investesti in mobilier la comanda? Aceasta este o problema care ingrijoreaza multi oameni si motivul este destul de pertinenta intrebarea. La urma urmei, atunci cand vine vorba de aranjarea casei de vis, mobila este o investitie importanta si, prin urmare, merita multa atentie!

Pentru a face alegerea corecta, este necesar sa cunoasteti necesitatile, sa verificati avantajele si dezavantajele mobilierului la comanda si personalitatea spatiului de locuit, sa luati in considerare bugetul si, bineinteles, sa adaptati totul la tipul de resedinta.

Ce este mobila la comanda?

Mobilierul la comanda este un mobilier realizat special pentru spatiul tau. In general, atunci cand alegi acest serviciu, ai o idee generala despre ceea ce iti doresti in mediul tau: unde vei avea dulapuri, ce dimensiune, cate usi, ce tip de deschidere, ce material, textura si culori… deci poti crea mobilierul in felul tau, care se potriveste perfect in mediul tau si corespunde nevoilor tale.

De ce sa faci mobila la comanda?

Sunt multe avantaje pe care le ofera mobilierul la comanda si care ii fac pe oameni sa opteze pentru aceasta solutie.

O mai buna utilizare a spatiului. Deoarece totul este la comanda, te poti bucura de fiecare colt al mediului tau, lasand totul mai organizat si mai practic. Acesta este un avantaj care poate face toata diferenta pentru cei care locuiesc in spatii mici, unde cumpararea de mobilier gata facut uneori nici macar nu este o optiune.

Mobilierul este al tau. Deoarece poti alege de la dimensiuni la tipul de maner, planurile fac posibil ca mobilierul sa raspunda perfect nevoilor tale. Daca vrei ca spatiul tau mobilat sa fie personalizat, acesta este un mare avantaj.

Estetica moderna si personalizata. Mobilierul la comanda lasa mediul curat si modern, mai ordonat si elegant. In plus, poti alege stilul care se potriveste cel mai bine casei tale, personalizand culorile, texturile si finisajele.

Care este diferenta dintre mobilierul personalizat si cel modular?

Mobilierul la comanda este realizat pe masura pentru spatiul tau, si poti personaliza aproape orice: practic, creezi designul mobilierului din mediul tau cu multa libertate. Prin urmare, mobilierul tau va fi unic, deci nu va mai exista spatiu ca al tau. Din punct de vedere estetic, pe langa faptul ca ofera un aspect mai elegant si mai integrat, exista mai multe alternative de a alege materiale, culori si stiluri.

Dar, desigur, aceasta exclusivitate are un pret, asa ca mobilierul la comanda tinde sa fie mai scump decat mobilierul gata facut sau modular. In plus, acesta dureaza mai mult pentru a fi finalizat, deoarece toate piesele trebuie sa fie fabricate dupa planificare.

Mobilierul modular este un mobilier gata facut, care ofera o oarecare flexibilitate. Este alcatuit din module gata facute cu masuratori standard, pe care le poti adauga sau elimina ici si colo, permitandu-i sa se potriveasca mai bine cu mediul tau. Insa, pe langa faptul ca are limitarile sale in comparatie cu cele la comanda, mobilierul modulat are finisajele si jonctiunile aparente, ceea ce ofera un aspect mai segmentat. Pentru calitate pe termen lung si aspect deosebit se recomanda totusi alegerea de mobila la comanda Bucuresti!

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.