A venit un an cu 13, deci mult noroc

Nu sunt superstitios, iar in privinta datei de 13 nu am nicio problema. Dimpotriva existenta mea se leaga de aceasta data, mama mea s-a nascut intr-o data de 13. Pana la urma pentru mine 13 e cel putin o zi oarecare, uneori chiar si una norocoasa. Sper doar ca in 2013 cei care sunt superstitiosi sa nu se inchida in casa pe toata durata anului. Nu ar fi rau totusi daca in 2013 efectul lui 13 sa se abata asupra unora care merita, dar atentie nu cu rautate ci asa un pic ,, educativ’’.

Adica un mic ghinion pentru hoti, fie ca sunt politicieni sau cei de rand, chiar si pentru cocalarii din trafic nu le-ar strica sa le ,, pice roata ‘’ ;)) ,…atunci cand dubleaza la semafor. Politistii care iau mita poate inghit si ei un fluier, asa un mic ghinion, sa ii recunoastem dupa respiratia cu fluieraturi. Va dati seama ca s-ar transforma Politia Romana intr-o orchestra care ar canta non-stop…3:-O…Pana la urma daca ar fi asa am avea nevoie sa avem 2013 un deceniu pentru a face cat de cat curatenie.

Da,..vise, sperante…, nu se va intampla asa ceva. Daca va fi sa aibe cineva ghinion, tot cel necajit o va patii.

Eu insa va urez noroc si multa sanatate in 2013, iar daca veti spera la mai bine, pana la urma va veni si ziua respectiva.

7 comments

  1. De multe ori, in zilele de 13, multi vad doar partea goala a paharului, de acolo pornesc superstiile, unii nu vor face nimic in 2013 doar pt ca e an cu ghinion

  2. @Mihai: Daca vine 2012 inapoi peste noi, pe tine te alerg :)) nu a fost de ajuns un sfarsit al lumii? daca vine iar 2012 poate de data asta nu ne mai rateaza. 😛

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.