zambesc.com RSS Feed

Zambetul si efectele acestuia

Stiu ca titlul suna ca un prospect medical, insa chiar asa este, zambetul are mai multe efecte. E un mod de comunicare care poate inlocui cu succes chiar si o mie de cuvinte. Un zambet ne poate salva o zi proasta, sau chiar mai mult ne poate ajuta sa cunoastem alte persoane interesante. In concluzie  e bine sa zambim.  Multe din triburile care mai exista si-n zilele  noastre    considera zambetul si privitul in ochi ca fiind o amenintare. De fapt acelasi lucru il simt si animalele. In timp insa, de la o semnificatie negativa, zambetul a ajuns sa fie ceva pozitiv, un semn de acceptare, simpatie , buna dispozitie.

Cat costa un zambet ?

In mod normal e gratuit, insa uneori pe unii ii poate costa jumatate din ceea ce au…..Irinel cred ca si acum calculeaza . Noroc ca nu toti avem ce imparti si atunci cu siguranta primim doar zambete veritabile.

Tu de cate ori zambesti pe zi ?

, ,
6 Comentarii
 1. Dezamagit :

  A zis pe data de 27 iulie, 2011

  De cand andrei numai scrie pe blog,nu mai zambesc…

 2. Anunturi :

  A zis pe data de 28 iulie, 2011

  De vreo 10 ori pe zi sa zicem.

 3. Andrutzza :

  A zis pe data de 28 iulie, 2011

  Cat de des posibil, evident happy

 4. BoB-e :

  A zis pe data de 29 iulie, 2011

  off-topic: Hm, cat de mult seamana Dezamagit cu ex-proprietaru` – ambii se-ncurca-n folosirea corecta a limbii romane! hee hee
  on-topic: Cand eram mai tinerel bagam aia cu „zambeste, ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau”. Acum o fac doar pt. ca-mi sta bine si provoaca o stare placuta mie si celor cu care intru-n contact. big grin

 5. dePop :

  A zis pe data de 29 iulie, 2011

  Cu siguranta Dezamagit nu este fostul proprietar,…………….. Andrei nu e in tara acum.

 6. Daniel :

  A zis pe data de 29 iulie, 2011

  Zambesc destul de des pentru ca asta e o arma contra stresului big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*