zambesc.com RSS Feed

Yes Man – o comedie draguta

Am vazut mai deveme filmul Yes Man. O comedie romantia cu Jim Carrey. Il recomand daca sunteti intr-un moment in care realizati ca orice ati face, sunt sanse mici de fi fericiti. Probabil ca o sa va mai inveseleasca putin si o sa va dea ceva chef de viata. La mine a functionat. Pentru vreo 4-5 ore.

, , ,
4 Comentarii
 1. sFor :

  A zis pe data de 29 martie, 2009

  Jim Carrey este unul din cei mai mari comedieni ai filmelor americane si asta o stie toata lumea. Stilul sau aparte de a face pe oameni sa rada este chiar frumos.

  Multumesc de film o sa il scot si eu. happy

 2. diaan :

  A zis pe data de 29 martie, 2009

  YES MAN!!!!

 3. Andrei :

  A zis pe data de 29 martie, 2009

  Say yes… to life. big grin

 4. Land of the Lost, o porcarie | Zambesc :

  A zis pe data de 11 iulie, 2009

  […] si cateva secvente din el, dinozaurii, chestii, am obsevat ca joaca si actrita care m-a atras in Yes Man… am zis hai sa il vad si […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*