Yahoo Messenger acum si in romana

Nu va emotionati nu e vorba de programul folosit pentru chat, ci doar de blogul celor de la Yahoo Messenger. Care acum este tradus si in romana. 🙂
Din pacate pentru traducere au folosit un serviciu oferit de Mloovi, care la randul lui foloseste Google Translate. Si mai umple si feedul de Google Adense.
Bineinteles ca traducerea e varza:
Cruising jurul Gizmodo de altă zi, Eu am venit vizavi un dispozitiv unic, denumit i-Cioc. It’sa personal instant messaging notifier that provides audible and visual alerts when a new IM message arrives on your computer. Este o personal de mesagerie instantanee, notificatorul, care oferă auditive şi vizuale alerte atunci cand un nou mesaj de IM de pe computerul dumneavoastră.

A creature, reminiscent of a teletubby , is attached to your computer via USB. O creatura, să amintească de o teletubby, este ataşat la computer prin USB. When you receive a new IM message, the figure whacks itself on the head with a hammer to make a knocking noise. Când primiţi un mesaj nou IM, cifra whacks sine pe cap cu un ciocan pentru a face o knocking zgomot. It also plays a MP3 sound which you can customize per contact if you want. De asemenea, joacă un sunet MP3 care vă puteţi personaliza pe fiecare de contact dacă doriţi.

The i-Knock also has special alerts for a number of emoticons. I-Cioc are, de asemenea, avertizări speciale pentru un număr de emoticons. So when someone sends you a laughing emoticon Deci când cineva vă trimite un haz emoticon , your i-Knock buddy will laugh along with you. , I-Cioc amice va rade impreuna cu tine.

Here’sa short video I found showing how it works: Iata un scurt video care arată cum am gasit care funcţionează

Cineva care nu stie engleza, nu o sa inteleaga mai nimic din prostia asta. Iar cine intelege engleza, citeste direct textul in engleza.
Oare de ce au recurs cei de la Yahoo la acest serviciu? Sa ii imbogateasca pe cei de la Mloovi si sa promoveze pe nenea Google? 😕
Sau sa ne arate cat de prost e Google Translate? 😕

3 comments

  1. Am si eu o intrebare…daca ma ajuta cineva. Apropo de messenger. Cum se pot folosi smiley-uri de pe messenger si pe Blog. Ca in afara de asta 🙂 … Nu stiu altul

  2. nu stiu de ce au apelat la asa ceva….yahoo messenger este destul de cunoscut de romani si fara sa fie in romana…si oricum google translate e praf…are niste traduceri de te doare paru in cap….

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.