zambesc.com RSS Feed

Windows Vista Service Pack 1

Se pare ca s-a lansat oficial Service Pack 1 pentru Windows Vista.  Asteptam aceasta lansare pentru a face o reinstalare a Windosului.
Cam o data pe an, in caz ca nu se ivesc probleme intre timp, imi place sa reinstalez sistemul de operare. Instalarea nu dureaza asa de mult, insa ma omoara timpul pe care trebuie sa il pierd apoi cu instalarea diverselor programe. Iar apoi trebuie sa ma ocup de diverse setari cu care m-am obisnuit.
Timp estimativ: 3-4 ore. Sper.
Si de data asta nu mai uit sa instalez driverele pentru SATA. big grin

, ,
Un Comentariu
  1. Mitul celor 4 Giga de RAM | Zambesc :

    A zis pe data de 20 ianuarie, 2009

    […] s-au gandit si la amaratii ca mine, care nu isi permit un Windows pe 64 de biti. Si au scos Service Pack 1 pentru Vista. Service Pack care adauga suport pentru cei 4 Giga de RAM. 4 Giga, calculatoare, imagini, […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*