Will Smith, interzis 10 ani la Oscar

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis vineri să îi interzică actorului Will Smith să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia îl organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie, informează AFP şi Reuters.

”Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual”, indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei, care s-a întrunit vineri dimineaţă.

Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o săptămâna trecută, dar nu i-a retras Oscarul pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din „The Williams Method”.

La ceremonia televizată din 27 martie, Smith a urcat pe scenă după ce comediantul Rock a făcut o glumă despre înfăţişarea soţiei actorului, Jada Pinkett Smith, apoi l-a lovit pe Rock peste faţă.

Gluma lui Rock despre Pinkett Smith a făcut referire la filmul ‘G.I. Jane’ din 1997, în care actriţa Demi Moore s-a ras în cap. Nu a fost clar dacă Rock era conştient că Pinkett Smith are o afecţiune care provoacă căderea părului, scrie Reuters.

Actriţa americană Jada Pinkett Smith l-a acuzat pe soţul său, Will Smith, că a reacţionat „în mod exagerat” la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu „avea nevoie să o protejeze”, relatează online ziarul spaniol ABC.

Jada Pinkett Smith, care menţine de 25 de ani o căsătorie deschisă cu Will Smith, nu încetează să surprindă. Dacă în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa a pasat întreaga responsabilitate asupra recentului laureat a premiului Oscar, lăsându-l singur în faţa oprobiului public.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.