zambesc.com RSS Feed

Vremea pe 15 zile

Am vazut acum pe un site, cu titul mare: vremea pe 15 zile. Lumea chiar citeste asa ceva? Sau si mai grav, cine citeste acolo chiar se bazeaza pe povestile alora? Cand ei nu sunt in stare sa spuna cum va fi vremea a doua zi.
Si ca sa va lamuresc eu, vremea pe 15 zile va fi:

Vremea pe 15 zile

As vrea sa reveniti peste 15 zile si sa imi spuneti daca am avut dreptate sau nu. winking

, ,
9 Comentarii
 1. rodica :

  A zis pe data de 10 februarie, 2009

  Radem, glumim dar sa sti ca sunt oameni care chiar se orienteaza dupa asta.

 2. Andrei :

  A zis pe data de 10 februarie, 2009

  Trebuie sa aibe si ei o ocupatie. big grin

 3. leonid :

  A zis pe data de 10 februarie, 2009

  Ăştia cu vremea sunt cei care citesc şi horoscopul pe nşpe zile şi aşa mai departe. Mă uitam în feed şi nu vedeam faza cu relativă şi m-am gâdnti că-i vreo poză ceva. Da ai foarte mare dreptate la chestia cu relativă. Îmi spunea mie profesorul de geografie că nu se poate ştii dinainte ce şi cum şi e o mare porcărie să spui că ai putea controla şi ştii dinainte vremea sau ce se întâmplă peste nu ştiu câte zile.

 4. Andrei :

  A zis pe data de 10 februarie, 2009

  Da, in feed nu apar pozele care sunt hostate de mine, am pozele protejate la hotlink. winking

 5. popescul :

  A zis pe data de 10 februarie, 2009

  as avea eu alta varianta in loc de buletinul meteo si anume :UITA-TE PE FEREASTRA PENTRU A VEDEA CUM E VREMEA! big grin

 6. anca :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2009

  Sunteti chiar rai. Nu sunt pasionata de horoscop, interpretarea viselor sau alte chestii ce tin de viitor. Nici de vremea pe 15 zile nu am fost interesata pana anul trecut, cand am fost in statiune. Atunci m-am gandit sa vad cum e vremea pe perioada sejurului. In proportie de 90% a fost cum am citit. Nu am crezut ca cineva poate sa ofere o prognoza exacta pe 15 zile si, in consecinta, am plecat in vacanta. A ploat 7 zile din 8…

 7. corina :

  A zis pe data de 20 iunie, 2009

  Sunt deacord cu Anca.Nici eu nu sunt cu horoscopul dar m-am orientat 2 ani la rand cu vremea in 15 zile si a cam fost valabila prognoza intodeauna.

 8. mosul :

  A zis pe data de 10 iulie, 2009

  Este o PROGNOZA nu o certitudine, dar, atunci cand am avut nevoie sa stiu cum va fi vremea aceste prognoze s-au adeverit mult peste asteptari.

 9. Nu mai inteleg nimic din vremea asta | Zambesc :

  A zis pe data de 6 decembrie, 2010

  […] 4 zile era ger si gheata, acum e soare si cald. Astia de la meteo vin cu tot felul de prognoze, dau vremea pe 15 zile si degeaba.Nu stii de azi pana maine cum o sa fie timpul.Pe de alta parte, nu e iarna? Nu ar mai […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*