Vremea pe 15 zile

Am vazut acum pe un site, cu titul mare: vremea pe 15 zile. Lumea chiar citeste asa ceva? Sau si mai grav, cine citeste acolo chiar se bazeaza pe povestile alora? Cand ei nu sunt in stare sa spuna cum va fi vremea a doua zi.
Si ca sa va lamuresc eu, vremea pe 15 zile va fi:

Vremea pe 15 zile

As vrea sa reveniti peste 15 zile si sa imi spuneti daca am avut dreptate sau nu. 😉

9 comments

  1. Ăştia cu vremea sunt cei care citesc şi horoscopul pe nşpe zile şi aşa mai departe. Mă uitam în feed şi nu vedeam faza cu relativă şi m-am gâdnti că-i vreo poză ceva. Da ai foarte mare dreptate la chestia cu relativă. Îmi spunea mie profesorul de geografie că nu se poate ştii dinainte ce şi cum şi e o mare porcărie să spui că ai putea controla şi ştii dinainte vremea sau ce se întâmplă peste nu ştiu câte zile.

  2. as avea eu alta varianta in loc de buletinul meteo si anume :UITA-TE PE FEREASTRA PENTRU A VEDEA CUM E VREMEA! 😀

  3. Sunteti chiar rai. Nu sunt pasionata de horoscop, interpretarea viselor sau alte chestii ce tin de viitor. Nici de vremea pe 15 zile nu am fost interesata pana anul trecut, cand am fost in statiune. Atunci m-am gandit sa vad cum e vremea pe perioada sejurului. In proportie de 90% a fost cum am citit. Nu am crezut ca cineva poate sa ofere o prognoza exacta pe 15 zile si, in consecinta, am plecat in vacanta. A ploat 7 zile din 8…

  4. Sunt deacord cu Anca.Nici eu nu sunt cu horoscopul dar m-am orientat 2 ani la rand cu vremea in 15 zile si a cam fost valabila prognoza intodeauna.

  5. Este o PROGNOZA nu o certitudine, dar, atunci cand am avut nevoie sa stiu cum va fi vremea aceste prognoze s-au adeverit mult peste asteptari.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.