zambesc.com RSS Feed

Vine Craciunul ?

Poate pare un pic ciudata intrebarea mea din titlu. Insa pentru cei care locuiesc la oras nu ar trebui sa fie chiar asa de deplasata intrebarea. Da, calendaristic vine Craciunul, practic insa parca vine Apocalipsa..Nu e vorba de vreo profetie, ci pur si simplu o constatare. Oriunde intorci capul vezi disperare. Lumea cumpara, face provizii, de zici ca vine foamea peste noi. Nu mai primesti scuze, sau macar un pardon, atunci cand e cazul. Toti alearga care incotro, nu vad decat mancare si bautura. Daca asta inseamna Craciun, atunci am derapat grav. Sper la sat sa fie altfel, sau poate macar in Bucovina si Maramures.

Craciun Fericit ! Oriunde va aflati.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 8 ianuarie, 2019

    Cred ca suferim de o frustrare destul de bizara. Pe timpul lui Ceusesc nu prea aveai ce sa cumperi si de unde. Probabil acesta este motivul pentru care se cumpara tot…probabil…cu siguranta in provincie e diferit…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*