Veste foarte buna pentru timisoreni si Timisoara

In sfarsit o veste foarte buna pentru orasul Timisoara dar mai ales pentru cei care locuiesc in capitala Banatului. Primarul Ciuhandu nu mai candideaza…Nu pot decat sa salut aceasta decizie, oricine va prelua Timisoara cu siguranta va face mai mult si asta doar daca ne bazam pe entuziasmul pe care il avem toti la inceput de drum. Domnul Ciuhandu sigur este deja foarte plictisit dupa acele mandate fara numar pe care le-a avut.

Probabil o sa spuneti ca a fost votat si merita,… probabil, insa cei care l-au votat au fost tinerii peste 60 de ani, iar toata aceasta experienta a tinut Timisoara in loc …, sa nu vorbim de pasi inapoi. Timisoara are nevoie de o schimbare, cine va fi nu stiu, dar pentru moment e un pas bun poate cel mai bun in ultimii 10 ani. Multumim Ciuhandu si speram sa nu te razgandesti, oricum nu cred sa mai ai ceva sanse la fotoliul care are amprenta dosului tau…cale batuta si drum bun.

10 comments

  1. Eu am 3 veri in Resita si pot sa zic ca este pacat cum sunt „intretinute” si Timisoara si Resita la cat de frumoase sunt ….

  2. La noi nu se face nimic si daca se face se face cu viteza melcului sau poate mai incet ca toti politicienii sunt preocupati care cum sa fure mai mult…

  3. Din nefericire, cam toate orasele au nevoie de o schimbare, si de o alegere sincera a oamenilor tineri, fara culoare politica!

  4. vestea vuna e ca nu mai candideaza Ciuhandru,vestea proasta e ca nu stim pe cine sa alegem sa fie bn pentru Timisoara!

  5. Pleaca un hot si vine altul toti cu foamea in gat,nu stim pe cine sa alegem!

  6. de obieci cam asa se intampla pleaca unu si vine altul acre sa faca acelasi lucru

  7. O veste si mai buna ar fi, din punctul meu de vedere, rezolvarea problemelor dintre finantatorii echipei de fotbal si autoritatile locale…ar fi chiar pacat sa ramaneti in liga secunda.

  8. ce tare esti cu „tinerii peste 60 de ani”. Nu conteaza cine vine la Primarie,atata timp cat omul este corect fata de timisoreni ,va fi respectat !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.