zambesc.com RSS Feed

Vand haine Armani colectia 2013, precum si cateva tablouri

Ocazie: acum si tu poti sa ai haine Armani colectia 2013, precum si o serie de tablouri semnate de Picasso, Monet, Matisse, Gaugain, plus multe altele. Doar lucruri de calitate. Daca v-ti saturat de haine made in China acum aveti ocazia sa va schimbati garderoba cu ceva din colectia Armani. Tot in aceasta perioada puteti cumpara la pret de chilipir un Monet,…sigur va da bine undeva in beci, mansarda sau chiar la baie.

Evident nu eu vand aceste lucruri, dar cativa conationali de-ai nostri au „confiscat “ toate acestea din depozite respectiv muzee de prin Europa. De ce le-au confiscat ?… Pai aveam nevoie si de asa ceva. In Romania avem cam de toate, adica : datorii, infractori, manelisti, Fuego, sosele cu gropi, shaorma, Maruta …avem aproape de toate, ne mai lipseau niste tablouri, haine de firma. Adica un Picasso, Monet, Armani, etc.

Daca va doriti un tablou semnat Picasso, acum aveti sansa sa il cumparati la pret de poster, un anunt pe net si aveti toate sansele sa il cumparati. Haine Armani nu prea mai sunt, se pare ca s-au ,, epuizat ‘’, doar daca aveti relatii la politie puteti face rost de ceva. ,, Importatorii” de Armani au ramas fara marfa adusa, asta e daca nu iti platesti taxele….totul se confisca.

Dar nu disperati, mai vine alta marfa. Ca doar avem cei mai buni importatori..scuze ciorditori. Eu astept sa aduca cineva vreo gondola happy, ar da bine pe raul Bega din Timisoara.

, , , ,
3 Comentarii
 1. Raluca Avram :

  A zis pe data de 29 ianuarie, 2013

  haha ce imi plac glumele mele sa ii vdm cum dau cu subsemnatul

 2. Ana- :

  A zis pe data de 29 ianuarie, 2013

  foarte tare ideea cu gondola…

 3. Roxana :

  A zis pe data de 29 ianuarie, 2013

  laughing Vreau si eu cate ceva! Abia astept sa suplimenteze stocurile!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*