Vand haine Armani colectia 2013, precum si cateva tablouri

Ocazie: acum si tu poti sa ai haine Armani colectia 2013, precum si o serie de tablouri semnate de Picasso, Monet, Matisse, Gaugain, plus multe altele. Doar lucruri de calitate. Daca v-ti saturat de haine made in China acum aveti ocazia sa va schimbati garderoba cu ceva din colectia Armani. Tot in aceasta perioada puteti cumpara la pret de chilipir un Monet,…sigur va da bine undeva in beci, mansarda sau chiar la baie.

Evident nu eu vand aceste lucruri, dar cativa conationali de-ai nostri au „confiscat “ toate acestea din depozite respectiv muzee de prin Europa. De ce le-au confiscat ?… Pai aveam nevoie si de asa ceva. In Romania avem cam de toate, adica : datorii, infractori, manelisti, Fuego, sosele cu gropi, shaorma, Maruta …avem aproape de toate, ne mai lipseau niste tablouri, haine de firma. Adica un Picasso, Monet, Armani, etc.

Daca va doriti un tablou semnat Picasso, acum aveti sansa sa il cumparati la pret de poster, un anunt pe net si aveti toate sansele sa il cumparati. Haine Armani nu prea mai sunt, se pare ca s-au ,, epuizat ‘’, doar daca aveti relatii la politie puteti face rost de ceva. ,, Importatorii” de Armani au ramas fara marfa adusa, asta e daca nu iti platesti taxele….totul se confisca.

Dar nu disperati, mai vine alta marfa. Ca doar avem cei mai buni importatori..scuze ciorditori. Eu astept sa aduca cineva vreo gondola :), ar da bine pe raul Bega din Timisoara.

3 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.