zambesc.com RSS Feed

Va plac masinile de epoca ?

Personal sunt vrajit cand vine vorba de masini de epoca. Si nu doar de autoturisme, ci incepand cu motociclete si terminand cu camioane. Pur si simplu imi plac la nebunie. Ziua de ieri a fost una speciala pentru pasionatii de masini retro, in marile orase din tara au avut loc parade, expozitii, intalniri.
masini de epoca la timisoara
Din pacate evenimentul se intampla doar de doua ori pe an si dureaza extrem de putin, doua ore masinile fiind expuse in centru orasului Timisoara, iar dupa fac un tur al orasului. Mult prea putin, un astfel de eveniment trebuie ,, marcat ” mai bine.

De ce e nevoie de mai mult ? E foarte simplu, eu cred ca daca ar fi mai multi iubitori, pasionati de masini retro am fi mai buni in trafic. Eu nu am vazut nicio o masina de epoca sa treaca pe rosu, sa aibe muzica la maxim, sa nu cedeze la trecerea de pietoni. Cu alte cuvinte soferii pasionati de masini de epoca sunt mai civilizati, mai grijulii cu masina si cu cei din jur. O fi o chestiune de cultura, habar nu am. Cert este ca pot fi un exemplu bun. De aceea as vedea utilitatea ca astfel de evenimente sa fie mai frecvente, pot fi in impuls pentru copii. Asa incolteste pasiunea pana la urma.

Conteaza ce exista la baza, daca in copilarie copiii isi petrec sambetele cu parintii la gratar si ascultand manele la maxim, e putin probabil ca la maturitate sa fie interesati de teatru.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*