zambesc.com RSS Feed

Unul dintre cele mai deprimante jocuri

The Graveyard este unul dintre cele mai deprimante jocuri pe care le-am jucat.
Nu este un joc prea complex, personajul principal care poate fi controlat este o doamna in varsta care se plimba printr-un cimitir si asculta muzica. De fapt este mai mult un tablou ce poate fi explorat.

The Graveyard

Jocul poate fi downloadat gratis de pe websitul producatorilor iar pentru varianta „full” trebuie platita o taxa de 5$. Varianta care aduce in plus un singur element. Moartea.

Ar fi interesant un joc online in genul asta. „Azilul de batrani”. Te plimbi, mai joci carti cu alti pensionari, mai tragi un vant, molfai un covrig si apoi mori. Sfarsit !

, ,
2 Comentarii
  1. AlexG :

    A zis pe data de 4 aprilie, 2008

    Super facut desi nu poti sa zici ca e joc.Producatorii sunt cam nesimtiti ca cer 5 $ pe varianta full care nu ofera mai nimic.

  2. Nightchild :

    A zis pe data de 4 aprilie, 2008

    e mai tare SuperGranny in care esti o batranica si trebuie sa salvezi pisicutze si sa uzi floriceleeee big grin/ laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*